Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta Vincent Aboubakaer Transferi Bekleniliyor

Ali Bozkurt
16.01.2023 - 10:46 | Son Güncellenme: 16.01.2023 - 12:01

Wout Weghorst'un takımdan ayrılmasından sonra hücum bölgesine transfer yapmak isteyen Beşiktaş'ta gündeme eski oyuncusu Vincent Aboubakar geldi. Detaylar...

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta Vincent Aboubakaer Transferi Bekleniliyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta golcü oyuncu Vincent Aboubakar için görüşmeler sıklaşmaya başladı. Siyah-Beyazlılar Wout Weghorst'un Manchester United'a transferinden sonra eski oyuncusu Aboubakar tekrar gündeme geldi. Detaylar...

Beşiktaş ile anlaşma tamam

Skorer'de yer alan habere göre Cristiano Ronaldo’nun Al Nassr’a transferinden sonra golcü oyuncu Aboubakar ile yollar ayrılıyor. Golcü oyuncunun Beşiktaş ile anlaşmayı tamamladığı, sadece Suudi kulübüyle aralarındaki fesih işlemlerini tamamlamaya çalıştığı dile getirildi. Aboubakar’ın siyah-beyazlı kulübe, son senesi opsiyonlu olmak üzere 3.5 yıllık imza atacağı dile ifade edildi.

''Aboubakar gündemimizde ''

Emre Kocadağ Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada “Aboubakar gündemimizde ancak sözleşmesi devam ediyor. Durumu netleşir netleşmez bakacağız” demişti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan isyan! "Bize niye uzatma yok!"
Habere Git

44 gole katkı sağladı

Daha önce iki dönem siyah beyazlı takımda oynayan Aboubakar, 67 maçta 35 gol attı, 9 asist yaptı. Başarılı oyuncu bu sezon Al Nassr ile 12 karşılaşmaya çıkarken 4 gol, 2 asistlik performansa imza atmıştı.

Hürriyet'te yer alan habere göre ise Aboubakar’ın 18 Ocak’ta Ankaragücü’yle oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçında sahada olması bekleniyor.

Sözleşmesini feshetmesi bekleniyor

Beşiktaş, Aboubakar transferini sonlandırmak için oyuncu ile kulübü arasındaki görüşmeleri bekliyor. Vincent Aboubakar, Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr ile olan kontratını feshetmesi durumunda Siyah-Beyazlılar'a katılacak.

İlgini Çekebilir
Mert ıskaladı, Beşiktaş 90+5'te parti yaptı
Habere Git

Ronaldo geldi, gözden düştü

Vincent Aboubakar, dünyaca ünlü Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'a transfer olması ile takımda gözden çıkarıldı. Suudi ekibin yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle Ronaldo'ya lisans çıkaramaması, Kamerunlu ile yolların ayrılmasını gündeme getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler