Al Nassr'dan ayrılan eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar'ın Manchester United'a gideceği iddia edildi

Burak Alaca
07.01.2023 - 23:06 | Son Güncellenme: 08.01.2023 - 00:43

İngiltere Premier League devi Manchester United'ın bir dönem Beşiktaş forması terleten Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'ı kiraladığı iddia edildi.

Al Nassr'dan ayrılan eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar'ın Manchester United'a gideceği iddia edildi

AJANSSPOR-HABER

Kulübü Al Nassr'ın Cristiano Ronaldo'ya lisans çıkartmak için elden çıkartması beklenen eski Beşiktaş'lı Vincent Aboubakar için İngiliz basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Talksports'un haberine göre dünya devi Manchester United, Kamerunlu yıldızı sezon sonuna kadar kiraladı.

Al Nassr lider Aboubakar ortalama

Suudi Arabistan Ligi'nde Al Nassr 12 maç sonunda 29 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. 12 maçta da forma giyen Kamerunlu golcü 4 kez fileleri sarsarken, 2 de asist yaptı.

Cristiano Ronaldo geldi Aboubakar gidiyor

Suudi kulübü Al Nassr büyük bir sürprize imza atarak Manchester United'tan ayrılan Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo ile sözleşme imzaladı. Yıldız oyuncunun transferi bütün dünyada ses getirirken takımın diğer golcüsü Vincent Aboubakar'ın bileti kesildi.

İlgini Çekebilir
Ronaldo geldi, Aboubakar gidiyor! İşte anlaşmak üzere olduğu takım...
Habere Git

Adı Fenerbahçe ile anılıyordu

Geçtiğimiz günlerde yıldız oyuncunun Fenerbahçe ile her konuda anlaştığı iddia edildi. AA'nın haberine göre sarı lacivertliler Vincent Aboubkar ile her konuda anlaşmış ve Al Nassr'ın Ronaldo transferi sonrasındaki hamlesini bekliyordu.

Ronaldo eski Beşiktaş yıldızına göz kırptı

Kadrosunda Vincent Aboubkar haricinde bir diğer eski Beşiktaşlı Anderson Talisca'yı da bulunduran Al Nassr'ın Ronaldo'nun ısrarı üzerine yine eski bir Beşiktaş yıldızını istediği iddia edildi. Marca gazetesinin haberine göre Suudi kulüp, takımın çiçeği burnunda yıldızı Ronaldo'nun isteği üzerine Pepe transferi için düğmeye bastı. Portekizli stoper 2017-2018 yılları arasında Beşiktaş forması giydi.

Dünya Kupası'nda etkili oynadı

Vincent Aboubakar, Kamerun Milli Takımı ile Katar 2022 Dünya Kupası'nda G Grubu'nda mücadele etti. Brezilya, İsviçre ve Sırbistan'ın yer aldığı grupta Kamerun 4 puanla 3. oldu. Aboubakar 2 gol, 1 asistle oynadığı grup aşamasında takdir toplamayı başardı.

İlgini Çekebilir
Weghorst'tan ayrılık golü mü?
Habere Git

Beşiktaş'ı yarı yolda bıraktı

Beşiktaş'ın 2020-2021 şampiyonluğunda son 4 hafta sakatlığını gerekçe göstererek oynamayan Aboubakar'ın dürüstlüğü büyüük tartışma konusu olmuştu çünkü yıldız oyuncu 1 maça daha çıkması halinde sözleşmesi uzuyordu. Otomotik sözleşme uzatma maddesi devreye girmeyince Kamerunlu oyuncu sezon sonunda takımdan ayrıldı.

İki şampiyonluk yaşadı

Kariyerinde ikifarklı dönemde Beşiktaş forması giyen forvet, hem 2016/2017 hem de 2020/2021 sezonunda siyah beyazlı formayla şampiyonluk yaşadı. Kara Kartal ile 67 maça çıkan 30 yaşındaki golcü 35 kez fileleri havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler