Vincent Kompany'nin talihsiz haftası! Barcelona hezimeti öncesi hırsızlık şoku...

25.10.2024 - 09:55 | Son Güncellenme: 25.10.2024 - 10:15

Bundesliga devi Bayern Münih'in teknik direktörü Vincent Kompany'nin Barcelona karşısında takımının aldığı ağır yenilgi öncesinde İspanya'da bir şok daha yaşadığı ortaya çıktı.

Vincent Kompany'nin talihsiz haftası! Barcelona hezimeti öncesi hırsızlık şoku...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Barcelona ile Bayern Münih İspanya'da karşı karşıya geldi. Ev sahibi takım sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılırken sezon başında Bayern Münih'in teknik direktörü olan Vincent Kompany Alman ekibinin başındaki en ağır yenilgisini aldı.

Vincent Kompany, Barcelona maçından 1 gün önce soyulmuş

38 yaşındaki Belçikalı teknik adamın İspanya'daki tek kötü anısının Barcelona maçı olmayacağı ortaya çıktı. Vincent Kompany'nin Barcelona maçından bir gün önce şehirde gezerken soyulduğu ortaya çıktı.

Hırsız telefonunu, saatini ve cüzdanını çaldı

İspanya basınında yer alan habere göre; Bayern Münih Teknik Direktörü Kompany, salı gecesi Barselona'nın Sant Martí bölgesindeki Avinguda del Litoral'de yürürken genç bir adam tarafından soyuldu. Belçikalı çalıştırıcının polise verdiği bilgiye göre; genç bir adam ona yaklaştı ve dikkatini dağıttıktan sonra cep telefonunu, pahalı marka saati ve cüzdanını çaldı.

Kompany şikayetçi oldu, soruşturma başladı

Vincent Kompany, İspanya Polis Teşkilatı Mossos d'Esquadra'ya şikayette bulundu. Soruşturma, hırsızın kimliği belirlenip tutuklanana kadar devam edecek. Öte yandan Katalan polisinin saat hırsızlığını araştıran özel grubu Titani soruşturmayı devraldı ve failin Barselona'nın bilinen saat hırsızlarından biri olup olmadığını belirlemek için kontroller yapacak.

Senin için hazırladığımız haberler