Adana Demirspor-Fatih Karagümrük Maçı Sonrası Vincenzo Montella'dan Açıklamalar

Akın Ungan
22.01.2022 - 18:41 | Son Güncellenme: 22.01.2022 - 18:53

Süper Lig'de Adana Demirspor ile Fatih Karagümrük karşılaştı. Maçı 5-0 kazanan Adana temsilcisinin teknik direktörü Vincenzo Montella, açıklama yaptı.

Adana Demirspor-Fatih Karagümrük Maçı Sonrası Vincenzo Montella'dan Açıklamalar

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında evinde Fatih Karagümrük'ü konuk eden Adana Demirspor, karşılaşmadan 5-0'lık galibiyet ile ayrıldı. Mücadelenin ardından Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, açıklamalarda bulundu.

"Onlara mağlup olmuştuk, bunun da bir acısı vardı içimizde"

Vincenzo Montella, "Çok mutluyum, çocuklarımızı tebrik etmek istiyorum. Müthiş performans gösterdiler. Bugün Halil arkadaşımızın da doğum günü. Bizim bir çalışanımız. Her şeyimize koşan. Onun da doğum gününü kutluyorum. Maça gelecek olursak tabii ki dengeli bir oyun vardı 11'e 11 iken. Bir kişi eksilince biz bunu kullandık ve istediğimiz sonucu aldık. Çünkü baktığınızda ilk maçta onlara mağlup olmuştuk ve bunun da bir acısı vardı içimizde, onu da çıkarmak istiyorduk, çıkardık da çok şükür." dedi.

"Bugün galip gelmeseydik..."

Ligde 3. sıraya çıkmaları hakkında konuşan Montella, "Sıralamaya bakmaksızın ilerlememiz gerekiyor çünkü çok dengeli bir ligde oynuyoruz. Baktığınızda 6-7 takım 3'er puan farkla birbirine yakın. Bugün galip gelmeseydik, 8. veya 9. olurduk. O yüzden biz sıralamaya bakmaksızın kendi performanslarımızla devamlılık sergileyerek, her seferinde kendi maçlarımıza konsantre ve bu mücadeleyi sergileyebileceğimiz şekilde çıkmamız gerekiyor ki adım adım ilerleyelim." yorumunu yaptı.

"Mancini ile aramızda konuşuyoruz"

Balotelli'nin İtalya Milli Takımı'na çağırılması konusunda konuşan teknik adam, "Gider mi gitmez mi bilmiyorum ama gitmesini çok istiyorum. Tabii ki de bu kendisi için güzel bir ödül olur. Özellikle başkanımız için  büyük bir ödül olur çünkü inanılmaz imkanlar sundu onu getirebilmek için. Gerçekten ona inanarak bu hamleyi yaptı. O yüzden hepimiz için ödül olur. Çok yakın arkadaşız Mancini ile aramızda konuşuyoruz, tabii ki de gitmesini isterim." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler