Vincenzo Montella: Balotelli performansıyla bize güven veriyor

Feride Kara
06.02.2022 - 18:52 | Son Güncellenme: 06.02.2022 - 18:55

Süper Lig'in 24. haftasında Adana Demirspor, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-1 mağlup ederken maçın ardından Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

Vincenzo Montella: Balotelli performansıyla bize güven veriyor

Süper Lig'in 24. haftasında Adana Demirspor, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-1 mağlup ederken maçın ardından Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu. Montella bugün iki gol atan Balotelli'yi unutmadı. 

Ne düşündüysek, ne konuştuysak hepsi oldu

Vincenzo Montella: "Çok iyi bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum çünkü maçın öncesinden de konuşmuştuk gidişatı anlamak, maçın gidişatını anlayıp ona göre oynamak çok önemliydi. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Ne düşündüysek, ne konuştuysak hepsi oldu. Kendi futbolumuzu yansıtmaya başladık ve 2 kere öne geçtik ve hak ederek geçtik. 2. golden sonra geliştirmemiz gereken bir yön var o da konsantrasyon. 2. golden sonra konsantrasyon kaybı oldu. 2. yarıda da farklı futbolcularla daha agresif bir Rizespor maçı vardı ama biz maçı kapatmasını bildik. Sonrasında tabii ki futbolda oluşabilecek pozisyonlarda gol yedik. Oyuncularımı tebrik diyorum.

İlgini Çekebilir
Gedson gelmiş neyime! Rizespor'a 'Demir' darbe...
Habere Git

Mario Balotelli'nin performansı

Mario ile alakalı tabii ki çok memnunum çünkü bugünkü gösterdiği performansla da yani bize güven veriyor bu konuda. Kendisi içinde gol atmak moralmen çok önemli. Kendisi için çok mutluyum ama şunu da eklemek istiyorum, Birkir içinde çok mutluyum, takım için mutluyum. Birkir, Mario'ya destek veriyor. Genel olarak takımı tebrik etmek istiyorum. Ferhat da sonradan oyuna girdi ve bize özgüven verdi çünkü kolay değil maç esnasında girmek ve yüksek konsantrasyonla devam etmek. Çocuklarımı tebrik etmek istiyorum."

Senin için hazırladığımız haberler