Adana Demirspor Burak Yılmaz'ı Transfer Etmek İstiyor

Salim Manav
29.04.2022 - 10:39 | Son Güncellenme: 29.04.2022 - 10:45

Lille ile sözleşmesi sona erecek olan Burak Yılmaz’ın kariyerinin son imzası olacak. Yıldız forveti, Süper Lig ekibi Adana Demirspor bir süredir çok istiyor. Teknik direktör Montella’nın ısrarıyla deneyimli golcü için girişimler hız kazandı. Detaylar haberimizde...

Adana Demirspor Burak Yılmaz'ı Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Vincenzo Montella yönetiminde Süper Lig’de başarılı bir sezonu geride bırakmak üzere olan Adana Demirspor, transfer döneminde yine adından fazlasıyla söz ettirecek gibi duruyor. Mavi Şimşekler, bir süre önce Lille’de sözleşmesi sona erecek olan Burak Yılmaz’ı gündemine almıştı. Yönetim yıldız golcüyü takıma kazandırmayı çok istiyor.

Burak Yılmaz da istiyor

Fanatik'in haberine göre; 37 yaşındaki golcü de daha önce Adana Demirspor’da forma giyebileceğini, taraftarından her zaman etkilendiğini söylemişti. Adana Demirspor, Fransa’da kontratı bitecek olan ve kariyerinin son imzasını atmaya hazırlanan Burak Yılmaz’ın menacerine kulübün ilgisini iletti. Tarafların kısa sürede işi sonuçlandırmak adına bir araya gelmesi bekleniyor.

Ertaç Özbir 2 yıllık geliyor

Adana Demirspor’da kaleci transferi de tamam. Güney ekibi, bir süredir adı takımla anılan Yeni Malatyaspor’un kalecisi Ertaç Özbir’le her konuda anlaştı. Süper Lig’e veda eden kulübünden ayrılan Ertaç’ın sezonun resmen tamamlanmasının ardından Adana Demirspor’un ilk transferi olarak duyurulması bekleniyor. Ertaç’la iki yıllık sözleşme imzalanacak.

Senin için hazırladığımız haberler