Vincenzo Montella, Beşiktaş Maçından Sonra Açıklama Yaptı

Ali Bozkurt
29.12.2022 - 22:46 | Son Güncellenme: 29.12.2022 - 23:03

Süper Lig 16. haftasında Beşiktaş'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Adana Demirspor'da teknik direktör Vincenzo Montella, maçtan sonra açıklama yaptı. Detaylar...

Vincenzo Montella, Beşiktaş Maçından Sonra Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Adana Demirspor'da teknik direktör Vincenzo Montella, Beşiktaş maçından hemen sonra açıklamalarda bulundu. Montella, mağlubiyeti değerlendirirken vefat eden efsane oyuncu Pele'nin içinde yorumlarda bulundu. Detaylar...

''2022'ye mağlubiyet ile veda ettik''

Beşiktaş maçını değerlendiren Montella, ''Maalesef 2022'yi mağlubiyetle kapattık. Maça iyi başladık. Ama rakip gol attı. İkinci yarıda beraberliği getirecek oyunu oynadık ama girmedi. Şu an hem kafa hem de fiziksel olarak dinlenmemiz gerekiyor.'' dedi.

''Ailesine sevgiler gönderiyoruz''

Pele'nin vefat etmesi hakkında açıklamalarda yapan Adana Demirspor teknik direktörü Montella, ''Tekrardan istediğimiz şekilde devam etmek için 2023'e giriş yapacağız. Futbolcularımız her şeyi verdi, beraberliği yakalayabilirdik. Biz pozisyon üretiyoruz. Daha çok değerlendirmeliyiz. Çalışıp geliştireceğiz. Maalesef bir futbol efsanesini daha kaybettik. Ailesine sevgiler gönderiyoruz.'' dedi.

Adana Demirspor puan durumu

Adana Demirspor, Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş'a 1-0 mağlup oldu. Mavi-Şimşekler 2022'ye ligi 4. sırada veda etti.  27 puan toplayan Adana Demirspor, zirve ile puan farkını koruyamadı. Lider Galatasaray'ın 33 puanı bulunurken Fenerbahçe'nin 32 ve Başakşehir'in 30 puanı bulunuyor.

Konuk İstanbulspor

Adana Demirspor, Süper Lig'in 17. haftasında İstanbulspor'u kendi sahasında konuk edecek. Mavi-Şimşekler, zorlu karşılaşmadan 3 puan alarak zirvede yer almak istiyor. Karşılaşma 5 Ocak 2023'te oynanacak. Maçın başlama saati ise 20.00 olarak belirlendi.

Senin için hazırladığımız haberler