Olympiakos, Adana Demirspor'un Teknik Adamı Vincenzo Montella İle Görüştü

Ali Bozkurt
10.05.2023 - 12:37 | Son Güncellenme: 10.05.2023 - 12:47

Sezon sonunda Süper Lig ekibi Adana Demirspor ile sözleşmesi sona erecek olan İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella'ya Olympiakos talip oldu. Detaylar...

Olympiakos, Adana Demirspor'un Teknik Adamı Vincenzo Montella İle Görüştü

AJANSSPOR HABER

Adana Demirspor ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan başarılı teknik direktör Vincenzo Montella'ya talipler çıkmaya devam ediyor. İtalyan teknik adamın Atina'da Olympiakos ile görüştüğü iddia edildi. Detaylar...

Montella, gelecek sezon Atina'da olacak

Yunan basınında yer alan haberlere göre, Adana Demirspor ile sözleşmesi sona erecek olan Montella’nın gelecek sezon Atina’da çalışabileceği ifade edildi.

İlk görüşme yapıldı

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre, Olympiakos’un İtalyan antrenör ile görüşmeler yaptığı hatta Atina’da da bir görüşme gerçekleştirildiği savunuldu. 

İlgini Çekebilir
Eski Adana Demirsporlu garsona astronomik bahşiş verdi!
Habere Git

Olympiakos, takımı Montella'ya devir etmek istiyor

 Bu sezon ligde 3. sırada kalan ve şampiyonluk hedefinden uzaklaşan Olympiakos’u  geçici olarak Jose Anigo çalıştırıyor. Yunan ekibi gelecek sezonun planlamasını yaparken İtalyan teknik adam Montella konusunda ciddi olduğu belirtildi.

Süper Lig'de zirveye oynadı

Bu sezon Adana Demirspor ile iyi bir sezon geçiren Vincenzo Montella, Mavi-Şimşeklerle ligde 4. sırada yer alıyor. Süper Lig'de oynanılan 31 karşılaşmada 17 galibiyet 9 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Adana Demirspor, topladığı 60 puanla 4. sıraya yerleşti. Ligde 31 karşılaşmada 66 gol atarken 35 gol yedi. Averajı ise 31'de kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler