Vincenzo Montella'dan Arda Güler kararı! Gürcistan maçı...

Ali Bozkurt
17.06.2024 - 10:37 | Son Güncellenme: 17.06.2024 - 10:51

A Milli Takım'da Gürcistan maçı öncesinde Vincenzon Montella, Arda Güler'i 11 oynatma kararı alırken savunmada oynatacağı isimleri de belirledi. Detaylar...

Vincenzo Montella'dan Arda Güler kararı! Gürcistan maçı...

AJANSSPOR HABER

A Milli Takım'da sakatlıklar nedeniyle kadroda zorunlu değişim yaşansa da Gürcistan maçı öncesinde savunmamız netleşti. Vincenzo Montella'nın eldeki mevcut stoperler arasında Kaan Ayhan'ı ön plana çıkardığı belirtildi.

Abdülkerim ve Kaan göbekte

Antrenmanlarda da Kaan'ı stoperde kullanan İtalyan çalıştırıcı, Abdülkerim ile Kaan Ayhan'ı savunmanın göbeğine yerleştirecek.

İyileşme aşamasında olan Zeki Çelik'ten gelen olumlu haberle birlikte nefes alan Montella, Roma forması giyen oyuncusunu sağ bekte kullanarak geri dörtlüyü kurgulayacak.

Ferdi yoksa Mert Müldür var

Sabah'ta yer alan habere göre; Durumu iyiye giden Ferdi Kadıoğlu, bir sorun çıkmaması halinde sol bekte görev alacak. Ferdi yetişemezse Mert Müldür formayı giyecek.

Arda Güler 11'de

Milliyet'te yer alan habere göre ise; Vincenzo Montella, Gürcistan maçında Arda Güler’i ilk 11’de oynatacak.

Gözübüyük, sunumunda hakemlerle saha içinde yalnızca takım kaptanlarının diyalog kurması gerektiğine vurgu yaparken hakemin etrafını saran oyunculara sarı kart çıkacağına da değindi. Hakemler ile takım kaptanları arasındaki iletişimin önemine vurgu yapılan sunumda, takımların VAR kararlarının gerekçelerini daha iyi anlamasının bu sayede sağlanacağı anlatıldı.

Gözübüyük sunumunda ayrıca çeşitli görüntüler eşliğinde sarı kart ve kırmızı kart uygulamalarına da değindi.

BARIŞ ALPER'E KORUMA KALKANI

A Milli Takım, yarın oynayacağı Gürcistan maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana iki oyuncumuz katılmadı. İrfan Can Kahveci tedavisi devam ettiği için idmanda yer almazken, Barış Alper Yılmaz'ın ise tedbir amaçlı olarak çalışmalara dahil olmadığı açıklandı. Bu arada Ay-Yıldızlı ekibimizin Gürcistan maçını Arjantinli hakem Facundo Tello yönetecek. Tello, Avrupa Şampiyonası'na kıta dışından gelen tek hakemdi. 

Senin için hazırladığımız haberler