Vincenzo Montella'dan Merih Demiral açıklaması! "Yanlış yaptılar"

Orhan Gülek
05.07.2024 - 19:49 | Son Güncellenme: 05.07.2024 - 19:51

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, UEFA tarafından 2 maç men cezası verilen Merih Demiral hakkında açıklama yaptı. Montella, "Eksik olacağı için üzüntülüyüz ama bizi tam tersi motive edecek. Yanlış yaptıklarını biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Vincenzo Montella'dan Merih Demiral açıklaması! "Yanlış yaptılar"

AJANSSPOR-HABER

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Hollanda maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu. İtalyan çalıştırıcı, UEFA tarafından Merih Demiral'a verilen ceza hakkında da sert tepki gösterdi.

2024 Avrupa Şampiyonası'nın çeyrek finalinde Hollanda ile karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Vincenzo Montella soruları cevapladı.

"Bu bizi daha çok motive edecek"

İşte Vincenzo Montella'nın açıklamaları:

Merih Demiral'ın sevincinin siyasi bir sembol olmadığını vurgulayan Vincenzo Montella, "Bu siyasi bir sembol değil. Bu bizim tarihimizin bir sembolü. Türklükle, gurur duymayla alakalı bir sembol. Maalesef karar mercileri farklı bir yorum kattılar. O yüzden haksızlık olduğunu bildiğimiz için de üzgünüz. Ama bu bizi daha çok motive edecek" açıklamasını yaptı.

"Bizim ilk 11'in değişmez ismi, takım ruhu"

UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği cezaya değinen Vincenzo Montella, "Merih'e yapılanın haksızlık olduğunu düşünüyorum" dedi.

Kadro tercihine değinen Vincenzo Montella, "En son haklı olduğumu herkese gösterdim. Her futbolcunun ruh hali, fiziksel hali aynı olmuyor. Bazen değişiklikler yapmak zorundayız. Bizim ilk 11'in değişmez ismi, takım ruhu. Bunu her zaman sahaya yansıtmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler