Virgil van Dijk anahtarı verdi: Sakin kalmak

25.02.2020 - 17:40 | Son Güncellenme: 25.02.2020 - 17:40

İngiltere Premier Lig'de Liverpool, Anfield'da konuk ettiği West Ham United'ı 2-1 geriye düşmesine karşın 3-2 mağlup etti ve 26. galibiyetini alarak namağlup liderliğini sürdürdü. 

Karşılaşma sonrasında S Sport'a açıklamalarda bulunan Merseyside ekibinin Hollandalı yıldız stoper Virgil van Dijk, galibiyetteki en önemli faktörün sakin kalmaları olduğunu açıkladı.

West Ham'in iyi bir oyun ortaya koyduğunu söyleyen Virgil, "Bugün duran toplardan yediğimiz goller haricinde de çok tehlike yarattılar. Çok iyi ortalar yaptılar ve bunları savunmak gerçekten zordu. Yine duran toptan gol yedik. Bu da bizim için kötü. Ama sakin kaldık ve sahaya karakter koyduk. dedi.

Başarılı stoper, geri dönüş ile ilgili , "Bence burada anahtar sakin kalmak. Baskımızı sürdürdük ve yaptığımız şeyi yapmaya devam ettik. Şanslar yakaladık ve bulduğumuz şansları değerlendirdik. Onlar da oyunun başlangıcından itibaren iyi oynadılar. " derken takım kaptanlığının kendisinde olması ve Jordan Henderson'ın sakatlığıyla ilgili şu sözleri söyledi:
 
"Hayır sadece kaptanlık pazu bandını taktım. Bunun haricinde hiçbir şey değişmedi. Umarım o da sahaya kadroya hızlı bir şekilde döner; sağlığına kavuşur."
 
Virgil van Dijk, üst üste 21. iç saha galibiyeti hakkında ise, "İyi bir durumdayız ve bunu sezon sonuna kadar sürdürmemiz gerekiyor. Daha çok çalışmalı ve bunu sürdürmeliyiz." dedi.
 

Senin için hazırladığımız haberler