Visca adım adım Trabzonspor'a! Resmi teklif...

Akın Ungan
25.12.2021 - 14:01 | Son Güncellenme: 25.12.2021 - 14:26

Trabzonspor, Medipol Başakşehir ile oynanacak maçın ardından, Edin Visca için transfer görüşmelere başlayacak. Visca'nın bonservis bedeli ne kadar?

Visca adım adım Trabzonspor'a! Resmi teklif...

Süper Lig'in lideri Trabzonspor, Medipol Başakşehir'in yıldızı Edin Visca'yı kadrosuna katmayı planlıyor. Karadeniz ekibi, bugün oynanacak Medipol Başakşehir maçının ardından, Başakşehir yönetimi ile bir araya gelecek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ve Trabzonspor Visca için yarışıyor
Habere Git

Visca için 4 Milyon Euro

İki takım arasındaki görüşmelerde, bonservis bedeli konusunda henüz bir anlaşmaya varılamadı. Medipol Başakşehir, Edin Visca için 4 Milyon Euro istiyor. Bordo-Mavililer ise transferi, düşük bir ücrete tamamlamanın peşinde.

Başakşehir Başkanı açıkladı

Büyük kulüplerin transfer listelerinde 1. sırada yer alan Edin Visca için Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, açıklamalarda bulundu.

Göksel Gümüşdağ, dün oynanan Giresunspor maçının ardından, Visca'ya 2 takımın talip olduğunu söyledi. Başkan, açıklamasında, "Şu anda Türkiye’den ve Avrupa’dan teklif var. Türkiye’den 2 takım istiyor" ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı çok istiyor

Uzun yıllar Medipol Başakşehir’de, Visca’nın teknik direktörlüğünü yapan ve şu anda Trabzonspor’un başında şampiyonluk mücadelesi veren Abdullah Avcı, bu transferde bordo-mavililer için en büyük faktör. Tecrübeli futbolcunun, Avcı’nın sistemine aşina ve bireysel ilişkilerinin iyi olması Edin Visca için önemli bir etken. Gelecek hafta ligde ilk devrenin son maçında eski öğrencisi ve takımına karşı puan ya da puanlar alamaya çalışacak olan Abdullah Avcı da 31 yaşındaki oyuncuyu istediğini, "Visca gibi bir oyuncuyu tabii ki isterim. Herkes ister. Benim kolay karar verebileceğim bir şey değil, birçok detay var" sözleriyle aktarmıştı.

Edin Visca'nın Başakşehir karnesi

16 Ağustos 2011 tarihinde Bosna Hersek'in FK Zeljeznicar Sarajevo takımından, Medipol Başakşehir'e 300 Bin Euro bedelle transfer olan Edin Visca, Süper Lig'de çıktığı 306 maçta 85 gol attı ve 94 golün de asistini yaptı.

Boşnak yıldız, 2017/18, 2018/19 ve 2019/20 sezonları boyunca üst üste 3 kere asist kralı oldu.

Efecan Karaca için paket hazır

Sabah'ın haberine göre devre arasında kadrosuna takviyelerde bulunmak isteyen Trabzonspor, daha önce iki kez başarısız olduğu Efecan Karaca transferi için tekrar gişimlerde bulundu. Bu kez transferi noktalamak isteyen Bordo-Mavililer, Yusuf Sarı + bir miktar para teklifini yaptı.

Efecan Karaca'nın Alanyaspor karnesi

1 Temmuz 2013'te Kartalspor'dan Alaynaspor'a transfer olan Efecan Karaca, Akdeniz ekibiyle kariyerine devam ediyor. 32 yaşındaki oyuncu bu sezon, çıktığı 17 maçta 3 kez gol sevinci yaşarken, 9 kere de asist kaydetti.

Efecan'ın kariyerindeki 428 maçta, 41 golü, 52 asisti bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler