Edin Visca, Abdullah Avcı'lı Trabzonspor'da İlk Antrenmanına Çıktı

Akın Ungan
06.01.2022 - 20:45 | Son Güncellenme: 06.01.2022 - 20:58

Başakşehir'den, Trabzonspor'a transfer olan Edin Visca, Abdullah Avcı ile ilk idmanına çıktı. Arkadaşlarıyla tanışan yıldız, Malatyaspor maçına hazırlandı.

Edin Visca, Abdullah Avcı'lı Trabzonspor'da İlk Antrenmanına Çıktı

Ara transfer döneminin şimdiye kadar en ses getiren transferi olan Edin Visca, Trabzonspor ile ilk antrenmanına çıktı. Yeni takım arkadaşlarıyla tanışan Boşnak oyuncunun, idmandaki sıcak tavorları dikkat çekti.

Edin Visca, Trabzonspor'daki ilk antrenmanında, Medipol Başakşehir'den eski hocası Abdullah Avcı'yla da yeniden bir araya gelmiş oldu.

Hazırlıklar tamam

Trabzonspor, Süper Lig’in 20. haftasında sahasında konuk edeceği Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenman taktik ağırlıklı geçen çalışmayla tamamlandı.

Trabzonspor'un ligdeki durumu

2021/22 sezonunun ilk yarısını, topladığı 46 puan ile lider tamamlayan Trabzonspor, en yakın rakibi Konyaspor'un 7 puan önünde yer alıyor. Bordo-Mavililer, geride kalan 19 haftada 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Karadeniz ekibi, rakip fileleri 36 kez havalandırırken, kalesinde ise 14 gol gördü.

Visca'nın bu sezonki karnesi

Medipol Başakşehir forması ile yıldızını parlatan Edin Visca, bu sezon İstanbul ekibi ile 19 maça çıktı. Visca, bu maçlarda 4 gol, 9 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler