Visca: "Yavaş yavaş o eski oyunumuza gelmeye çalışıyoruz"

Orhan Gülek
01.11.2021 - 22:19 | Son Güncellenme: 01.11.2021 - 22:34

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Adana Demirspor'u 2-1 yenen Başakşehir'de futbolcular maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Visca: "Yavaş yavaş o eski oyunumuza gelmeye çalışıyoruz"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 11. haftasında Başakşehir sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadelede  Başakşehir, Adana Demirspor'u 2-1 mağlup etti. 

Karşılaşma sonrası Başakşehirli futbolcular açıklamalarda bulundu.

Başakşehir'in Bosnalı futbolcusu Edin Visca, elde edilen galibiyet için şu ifadeleri kullandı:

 

Visca: "Emre hoca geldiğinde herkese coşku ve özgüven verdi"

"Son 2 hafta kazandık. Bugün de maç öncesinde konuştuk, çok zor bir maç olacak. Adana Demirspor bireysel olarak iyi bir takım. Maça çok iyi hazırlandık. İlk 15-20 dakika istediğimiz gibi başlayamadık ama ilk yarının sonuna doğru pozisyonlar bulduk ama atamadık. İkinci yarı ise aynı şekilde devam ettik. 90 dakika kontrol bizim elimizdeydi. 4-5 pozisyon bulduk. Maalesef bir hata yaptık. Ne kadar güçlü bir takımız, Emre hoca geldiğinde herkese coşku ve özgüven verdi. Bugün hak ettik 3 puanı. Şimdi böyle devam etmemiz gerekiyor. 3 maç kazanıyor ama bizim hedef her zaman zirve.

"Bence de iyi bir yoldayız ama yüzde eli eli şu an"

"Emre hoca zaten bizde oynadı. Bizi çok iyi bilen bir hoca. Bize özgüven geldi, coşku geldi. Hücum oynayan oyun istiyor. Yavaş yavaş o eski oyunumuza gelmeye çalışıyoruz. Bence de iyi bir yoldayız ama yüzde eli eli şu an. Ama yavaş yavaş gelişiyoruz. 23-24 hafta gibi bir süre var ve bu çok uzun bir süre bizi bekliyor. Sezonu zirvede tamamlamak istiyoruz. Bugün de gerçekten güzel bir atmosfer vardı. Herkes böyle olması gerekiyor. İnşallah daha fazla taraftar gelece. Bu takım daha fazla taraftar hak ediyor."

Hasan Ali Kaldırım ise maç sonu şöyle konuştu:

 

Hasan Ali Kaldırım: "Takım olarak oynadığımız oyundan zevk alıyoruz"

"Son 2 haftadır kazanıyorduk, sezon başında kaybettiğimiz puanları yavaş yavaş telafi ediyoruz. Emre hocanın gelmesiyle birlikte takım inanılmaz bir özgüven kazandı. Bunu da oyunumuza yansıttığımızı düşünüyoruz. Özellikle takım olarak oynadığımız oyundan zevk alıyoruz. Rakibimize ilk dakikadan itibaren hiç oynatmadık, pozisyon vermedik. Bugün kendi hatamızdan gol attılar. Önemli olan takım bir karakter gösterdi geri düşmemize rağmen. Daha sonra beraberliği ve öne geçtik. Emre Hoca ile 3'te 3 yaptık. İnşallah Malatyaspor maçını da 3 puanla kapatıp moralli bir şekilde milli araya girip kendimizi geliştirmek istiyoruz haftadan haftaya. Çünkü çok iyi bir takımız."

"Çalışmaların meyvesini bugün aldığımı düşünüyorum"

"Bayadır forma şansı gelmiyordu. Geçen sezon mart ayında ciddi bir sakatlık geçirdim, sezonu erken kapattım. Bu sezon da hiç şans gelmedi. Bu haftada sağ olsun hocam güvendi ve şans verdi. Hiçbir zaman moralimi bozmadan ve çalışmalara devam ettim ve çalışmaların meyvesini bugün aldığımı düşünüyorum. Önemli olan kazanmaktı."

Chadli: "Takım olarak hep beraber bir bütün halinde mücadelemizi verdik"

Başakşehir'in ilk golünü atan Belçikalı futbolcu Nacer Chadli ise "Çok büyük bir karakter gösterdik. Yediğimiz gole rağmen, öyle bir gol yedikten sonra ya moraliniz bozulur ya da onun altından kalkıp iyi şeyler yaparsınız. Biz de tabii ki takım olarak hep beraber bir bütün halinde mücadelemizi verdik ve galibiyete ulaştık.İkinci maçım oldu bu sene. Dakika almak güzel, maçta oynamak güzel. Yüzde yüzüme oynayarak ulaşacağım ben de. Hep beraber takım halinde çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler