Trabzonspor'da Visca'nın Sakatlığından Sonra Nwakaeme Geri Dönecek Mi?

Salim Manav
13.08.2022 - 08:56 | Son Güncellenme: 13.08.2022 - 16:04

Trabzonspor'a dönmek istediği iddia edilen Nwakaeme, Edin Visca'nın sakatlığı sonrası yeniden gündeme geldi. Bordo-mavili taraftarlar oyuncuyu sosyal medyada TT yaptı. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor'da Visca'nın Sakatlığından Sonra Nwakaeme Geri Dönecek Mi?

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de 2. haftanın açılış maçında Trabzonspor sahasında Atakaş Hatayspor'u konuk etti. Bordo-mavililer, Güney ekibini Abdülkadir Ömür'ün golüyle 1-0 mağlup etti ve 2'de 2 yaptı.

Bordo-mavililerde kanat oyuncusu Edin Visca, 40. dakikada yer kaldı, talihsiz bir sakatlık yaşadı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Edin Visca’nın hastanede yapılan kontrolünde Humerus Kemiği’nde kırık meydana geldiği tespit edildi.

Avcı'dan açıklama geldi...

Maç sonu konu hakkında açıklama yapan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Futbolcuların sakatlıkları, bunlar çok üzücü. Edin, çok iyi bir profesyon. Gerçek bir takımdaş. Kolunda kırık var. Süreyi söyleyemem. Minimum 3-4 ay bir süreçten konuşuluyor. Sürecin nasıl seyredeceğine bakacağız" ifadelerini kullandı.

Visca'nın sakatlığı sonrası gündem Nwakaeme

Trabzonspor'a dönmek istediği iddia edilen Anthony Nwakaeme, Edin Visca'nın sakatlığı sonrası yeniden gündeme geldi. Bordo-mavili taraftarlar sosyal medya hesapları Twitter'da Nwakaeme'nin dönmesi gerektiğini paylaştılar ve kısa sürede Nijeryalı yıldız Trend Topic (TT) oldu.

"Nwakaeme, Trabzonspor'a dönmek istiyor"

Adı son dönemde Galatasaray ile de anılan Anthony Nwakame'nin Trabzonspor'dan ayrıldığı için büyük bir pişmanlık yaşadığı öne sürülmüş ve Gazeteci Zeki Uzundurukan dün A Spor'da katıldığı programda, "Nwakaeme, Trabzonspor'a dönmek istiyor. Sözleşme uzatmadığı için pişman." açıklamasını yapmıştı.

Trabzonspor ile 3 kupa kazandı

Trabzonspor'a 2018-2019 sezonun başında İsrail ekibi H. Beer Sheva'dan 1.1 milyon Euro karşılığında transfer olan Nijeryalı yıldız, bordo mavili formayla 4 sezonda 144 maçta 47 gol ve 49 asistlik performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olan tecrübeli oyuncu Karadeniz ekibinde 1'er lig, kupa ve süper kupa şampiyonlukları yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler