Edin Visca'dan Mesaj Var: Mesajlarınız Bana Moral Verdi

İsa Kethüda
13.08.2022 - 13:53 | Son Güncellenme: 13.08.2022 - 13:58

Trabzonspor haberleri... Trabzonspor'un Hatayspor ile oynadığı maçta sol kolunda kırık olduğu tespit edilen Edin Visca, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Edin Visca'dan Mesaj Var: Mesajlarınız Bana Moral Verdi

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor'un Hatayspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada sol kolunda kırık olduğu tespit edilen Edin Visca, sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

"Futboldan uzak kalacağım"

Visca mesajında, "Dün gece talihsiz bir bir sakatlık yaşadım. Bir süre çok sevdiğim futboldan uzak kalacağım.

"Mesajlarınız bana çok moral verdi"

Bana destek mesajlarını ve dualarını gönderen taraftarlarımıza ve tüm sporseverlere teşekkür ederim. Mesajlarınız bana çok moral verdi.

İlgini Çekebilir
Visca yok, Nwakaeme var!
Habere Git

Takım arkadaşlarıma ligde ve Şampiyonlar Ligi play-off turunda başarılar diliyorum. Sevgili taraftarlarımıza Şampiyonlar Ligi grupları için takımımıza sonuna dek destek vereceğine yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı, Edin Visca'nın dönüş tarihini açıkladı!
Habere Git

Avcı: "3-4 ay olmayacak diye konuşuluyor"

Öte yandan, bordo-mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, Hatayspor maçı sonrası oyuncunun sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı. Avcı, "Sporcuların sakatlıkları bizim için üzücü. Süreleri uzun oluyor. Edin çok iyi profesyonel. Gerçek bir takım oyuncusu. Kolunda kırık var, minimum 3-4 ay olmayacak diye konuşuluyor. Futbolun içinde bunlar var. Galibiyet ona armağan olsun. Onunla iki tane kupa kazandık" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler