Edin Visca'sız Başakşehir, puan kaybetmeye devam ediyor!

Akın Ungan
22.01.2022 - 21:43 | Son Güncellenme: 22.01.2022 - 22:01

Göztepe'yi evinde konuk eden Medipol Başakşehir, 2-0 mağlup oldu. Edin Visca'nın Trabzonspor'a transfer olduğundan beri çıktığı 3 maçta da puan kaybetti.

Edin Visca'sız Başakşehir, puan kaybetmeye devam ediyor!

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Medipol Başakşehir, evinde Göztepe'yi konuk etti. Karşılaşmanın sonunda İzmir temsilcisine 2-0 mağlup olan Başakşehir, Edin Visca'nın yokluğunda kaybettiği puanlar ile dikkat çekti.

Visca gittiğinden beri kazanamıyorlar

Ara transfer döneminde en önemli oyuncularından Edin Visca'yı, Trabzonspor'a gönderen Medipol Başakşehir, kaptanı olmadan çıktığı 3 maçta tam 8 puan kaybetti. Bu 3 maçta hiç galibiyeti bulunmayan İstanbul temsilcisi, ligin üst sıralarından da düşüşe geçti.

Visca'sız çıkılan 3 maç

Başakşehir, Edin Visca'yı gönderdiğinden beri 3 maça çıktı. Bu maçların hiçbirinde galip gelemeyen ekip, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Alanyaspor 1-1 Medipol Başakşehir

Kayserispor 1-0 Medipol Başakşehir

Medipol Başakşehir 1-2 Göztepe

İlgini Çekebilir
Emre Belözoğlu'na ikinci darbe
Habere Git

Visca için 4.3 Milyon Euro

Medipol Başakşehir, en önemli oyuncularından Edin Visca'yı, 4.3 Milyon Euro'ya Trabzonspor'a gönderdi. 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, bu sezon çıktığı 21 karşılaşmada 4 kez rakip fileleri havalandırırken, 9 kez de arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Başakşehir'de Ömer Ali, Göztepe yenilgisinin sebebini açıkladı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler