Vitor Pereira: "Böyle bir mağlubiyeti açıklamak zor"

30.09.2021 - 22:22 | Son Güncellenme: 30.09.2021 - 22:38

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe, sahasında Olympiakos'a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktör Vitor Pereira açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, "Bugünkü maçın anahtarı, ilk golü atmaktı." dedi.

Vitor Pereira: "Böyle bir mağlubiyeti açıklamak zor"

AJANSSPOR - HABER

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Olympiakos'a 3-0 yenildi. Maçın ardından teknik direktör Vitor Pereira değerlendirme yaptı.

"Telafi edeceğiz"

Olympiakos'a karşı alınan mağlubiyeti telafi edeceklerini söyleyen Pereira, "Tabii ki evimizde böyle bir mağlubiyet aldığımız için çok üzgünüz. Yediğimiz ikinci gol, takım olarak bizi bozdu. Çok zor bir maç oldu bizim için. Önümüzdeki maçlarda bunları telafi edeceğiz. Pazar günü bir maç var, ona odaklanmalıyız." dedi.

"Kalbimizle oynadık"

Yenilen ikinci golün takımın işini zorlaştırdığını söyleyen Portekizli teknik adam, "Böyle bir mağlubiyeti açıklamak zor. Normalde yapmadığımız hatalar yaptık. Onlar ilk hatayı cezalandırdı. Basit top kayıpları yaptık. Merkezde kalabalıktılar, boşluk bulamadık. İkinci yarıya güçlü başladık. Pozisyonlar bulduk. Kalbimizle oynadık ama bir kontratakla ikinci golü buldular. Sonrası zordu. İkinci gol bizim organizasyonumuzu bozdu. Denedik ama zayıf bir deneme oldu sonrasında. Boşluklar verip üçüncü golü yedik." ifadelerini kullandı.

"Maçın anahtarı ilk gol"

İkinci golü yedikten sonra maçın bittiğini söyleyen Pereira, "Bugünkü maçın anahtarı, ilk golü atmaktı. Onlar da ilk golü attık. En iyi oynadığımız dönemde de ikinci golü attılar, onlar ikinci golü attığında maç bizim için bitti." diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler