Vitor Pereira kabusu yaşıyor! Corinthians'ın freni patladı

06.04.2022 - 12:37 | Son Güncellenme: 06.04.2022 - 12:51

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Brezilyalı ekibi Corinthians'ın başına geçen Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'nın yüzü gülmüyor. Son darbe Libertadores'te geldi. İşte detaylar...

Vitor Pereira kabusu yaşıyor! Corinthians'ın freni patladı

Sezona Fenerbahçe'de başlayan ancak sarı lacivertli takımın alınan kötü sonuçların ardından zirvenin uzağında kalmasıyla yolların ayrıldığı Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın yeni takımı Corinthians olmuştu. Brezilya ekibiyle çıktığı ilk iki maçtan galibiyetle ayrılarak yeni macerasına iyi bir başlangıç yapan 53 yaşındaki çalıştırıcı takımının üst üste aldığı kötü sonuçlara engel olamıyor.

Son yenilgi Libertadores'te

Vitor Pereira yönetimindeki Corinthians son maçında Libertadores Kupası ilk hafta maçında deplasmanda Always Ready ile karşı karşıya geldiği. Brezilya ekibi rakibine 2-0 mağlup olarak turnuvaya kötü bir başlangıç yaptı.

Estadio Hernando Siles'de oynanan mücadelede ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri 8. dakikada penaltıdan Marcos Daniel Riquelme ile 46. dakikada Rodrigo Luis Ramallo Cornejo kaydetti. Konuk takım ise müsabaka boyunca gol sevinci yaşayamadı.

Corinthians, Libertadores Kupası ikinci hafta maçında 14 Nisan tarihinde sahasında Cali'yi ağırlayacak.

İlgini Çekebilir
Brezilya, Vitor Pereira'yı konuşuyor! Taraftarları sinirden çılgına çevirdi
Habere Git

Pereira'nın düşüşü sürüyor

Portekizli teknik adamla birlikte 7 resmi müsabakaya çıkan Corinthians, 2 kez sahadan galip ayrılırken 4 kez rakiplerine mağlup oldu. Brezilya ekibi bu 7 maçlık periyotta 1 kez de beraberlik elde etti.

"Utanç verici"

Spor Arena'da yer alan habere göre; Sosyal medyanın en büyük Corinthians platformu olan Meu Timao, 2-0 kaybedilen Always Ready maçı sonrasında "utanç verici" yazılı bir paylaşımda bulundu.

Söz konusu paylaşım kısa süre içinde binlerce etkileşim aldı.

Vitor Pereira yönetiminde Corinthians'ın aldığı sonuçlar

Sao Paulo 1-0 Corinthians (Paulista)
Corinthians 5-0 Ponte Preta (Paulista)
Palmeria 2-1 Corinthians (Paulista)
Novorizontino 0-1 Corinthians (Paulista)
Corinthians 1-1 Guarani (Paulista)
Sao Paulo 2-1 Corinthians (Paulista)
Always Ready 2-0 Corinthians (Libertadores)

Senin için hazırladığımız haberler