Vitor Pereira keşfetmişti! Fenerbahçe'ye transfer oluyor

Orhan Gülek
09.07.2024 - 11:40 | Son Güncellenme: 09.07.2024 - 11:50

Corinthians’ın genç takımında oynarken, dönemin teknik direktörü Vitor Pereira tarafından keşfedilen Wesley Teixeira'nın Fenerbahçe'ye transfer olmak üzere olduğu iddia ediliyor.

Vitor Pereira keşfetmişti! Fenerbahçe'ye transfer oluyor

AJANSSPOR-HABER

Geride bıraktığımız sezonu ikinci sırada tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için ön eleme oynayacak olan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Jose Mourinho ile sezona iddialı girmek isteyen yönetim, flaş bir transferi gerçekleştirmek üzere.

Teixeira, Fenerbahçe’nin teklifine sıcak bakıyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, sol kanat oyuncusu Wesley Teixeira transferi için Corinthians ile resmi temaslara başladığı iddia ediliyor. Skorer'in haberine göre Mourinho’nun kadrosunda görmeyi çok istediği Wesley Teixeira ve ailesi, Corinthians’taki kaotik ortamdan dolayı Fenerbahçe’nin teklifine sıcak bakıyor.

Vitor Pereira tarafından keşfedilmişti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun kadrosunda görmeyi istediği Brezilya’nın en önemli yeteneklerinden Wesley Teixeira, Corinthians’ın genç takımında oynarken, dönemin teknik direktörü Vitor Pereira tarafından keşfedilerek a takıma kazandırıldı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Meliha Diken ve Melissa Vargas için transfer kararı!
Habere Git

Corinthians, ligde düşme potasında

Ancak Corinthians şu an ligde düşme potasında, kulüpte karışıklık hakim ve oyuncular üzerinde büyük bir baskı var. Böyle bir ortamda sağlıklı gelişim gösteremeyeceğini düşünen 19 yaşındaki futbolcu ve ailesinin ayrılığa ve sarı-lacivertlilere gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Teixeira'nın performansı

Brezilya ekibi Corinthians ile 19 resmi maça çıkan Teixeira, 5 gol atarken, 3 de asist yaptı. Kulübüyle 2027’ye kadar sözleşmesi bulunan 19 yaşındaki futbolcunun piyasa değeri 10 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Wesley Teixeira'nın becerileri

Solda ve sağda oynayabilen kanat oyuncusu, hızı, çabukluğu, tekniği ve dripling becerileriyle öne çıkıyor. Wesley, Brezilya Serie A’da en çok dripling yapan oyuncu listesinde açık ara farkla zirvede. 15 maçta 38 dripling ile maç başı ortalaması 2.53 olan futbolcuyu ikinci sırada, Chelsea’nin 30 milyon Euro bonservisle Palmeiras’tan kadrosuna kattığı Estevao 15 maçta 21 dripling ile takip ediyor. Sarı-lacivertlilerin gözdesi bir süredir fiziksel açıdan güçlenmek için de bireysel çalışmalar gerçekleştiriyor.

Senin için hazırladığımız haberler