Fenerbahçe'de Vitor Pereira, Altay maçının ardından açıklamalarda bulundu

30.08.2021 - 00:16 | Son Güncellenme: 30.08.2021 - 00:46

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Süper Lig'deki Altay galibiyetini Bein Sports'a değerlendirdi. İşte Vitor Pereira'nın açıklamaları...

Fenerbahçe'de Vitor Pereira, Altay maçının ardından açıklamalarda bulundu

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in 3. haftasında Altay ile kozlarını paylaştı. Sarı - lacivertliler, Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda oynanan karşılaşmadan Ferdi Kadıoğlu ve Enner Valencia'nın golleriyle 2-0 galip ayrıldı.

Vitor Pereira takımını tebrik etti

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, futbolcularını ortaya koydukları performanstan ötürü tebrik ettiğini söyledi.

'İyi bir takıma karşı oynadık'

Altay'ın iyi bir takım olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, Helsinki maçının kendilerini yorduğunu da ifade etti ve ''Kısa sürede fantastik bir takım olduk. Zor bir seyahatten geldik. Helsinki maçında da sentetik sahada oynadık. Bu şartlar bizi zorladı. İyi bir takıma karşı oynadık. 2-0 kazandığımız için mutluyum. Eminin taraftarımız da futboldan memnundur'' diye konuştu. 

Vitor Pereira'yı Che Guevara'ya benzettiler

Vitor Pereira basın toplantısında ise, bir spor yorumcusunun kendisine genç oyuncuları oynattığı için kendisini "Che Guevara"ye benzettiğinin hatırlatılması üzerine "Bugüne kadar bana bu tarz bir isim takılmamıştı." dedi.

Pereira, Zafer Bayramı'nı kutladı

Portekizli teknik adam, Fenerbahçeli taraftarların sosyal medyada kendisinin fotoğrafını paylaşarak "Vardır bir bildiği" yazdığının hatırlatılması üzerine, "Onlara kalpten teşekkür ediyorum, zor zamanlarımız da olacaktı ama biz birlik olursak, takım, taraftar başkan birlik olursak, sezon sonunda hedefimizi kutlamak için sebeplerimiz olacaktır diye düşünüyorum. Yarın aynı zamanda önemli bir gün Zafer Bayramı. Türk halkının Zafer Bayramı'nı da kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler