Vitor Pereira yine tercih edilmedi!

Feride Kara
29.12.2021 - 23:36 | Son Güncellenme: 29.12.2021 - 23:43

Fenerbahçe'den gönderilen Portekizli teknik adam Vitor Pereira Brezilya temsilcisi Flamengo'nun gündemine gelmişti. Ancak Pereira koltuğa oturan isim olmadı.

Vitor Pereira yine tercih edilmedi!

Brezilya ekibi Flamengo Polonya milli takımından ayrılan Paulo Sousa ile anlaştığını resmi olarak açıkladı. Bir süredir teknik direktör arayışında olan Brezilya ekibinde favori isimlerden biri ise Benfica'nın yollarını ayırdığı Jorge Jesus'tu. Portekizli teknik adamın takımın başına geçebileceği konuşulurken Paulo Sousa'nın Flamengo'nun başına gelmesi sürpriz olarak nitelendirildi.

Pereira tercih edilmedi

Fenerbahçe'nin gönderdiği Vitor Pereira Flamengo’nun teknik direktörlük adayları arasında gündeme gelmişti. Pereira'nın Fenerbahçe'den ayrılmasının ardından Brezilya ekibinin hoca adaylarından biri olmuştu. Ancak Portekizli teknik adam Flamengo için tercih edilmedi. 

İlgini Çekebilir
Yılmaz Vural : "Yine trendtopic olmuşum"
Habere Git

İkinci Pereira dönemi

Fenerbahçe, Vitor Pereira'nın ikinci döneminde Süper Lig'de oynadığı maçlarda 1,8 puan ortalaması yakaladı.

Sarı-lacivertliler, Portekizli çalıştırıcı yönetiminde çıktığı 17 lig maçında 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. Hanesine 28 puan yazdırabilen Fenerbahçe, 17 hafta sonunda lider Trabzonspor'un 14 puan gerisinde 5. sırada yer aldı.

Bu müsabakalarda 28 gol atan sarı-lacivertli ekip, kalesinde ise 22 gol gördü.

Fenerbahçe yeni teknik direktörünü arıyor

2022 yılına yeni hocasıyla girmek isteyen Fenerbahçe'de geçici olarak göreve getirilen Zeki Murat Göle, Ziraat Türkiye kupasındaki Afyon maçında son kez takımın başında olacak. Fenerbahçe, ligin ikinci yarısının ilk haftasındaki Adana Demirspor maçına yeni hocasıyla çıkmak istiyor. Yönetim bu işi uzatmak istemiyor. Joachim Löw’ün yapılan teklife bu hafta yanıt vereceği öğrenildi. Alman hocadan olumsuz cevap gelirse, Slaven Bilic’in İstanbula çağırılması bekleniyor. 

Senin için hazırladığımız haberler