Vitor Pereira 3 puanı kısa ve net yorumladı: Takım ruhu!

16.08.2021 - 00:16 | Son Güncellenme: 16.08.2021 - 01:25

Fenerbahçe, Süper Lig'e zorlu Adana Demirspor deplasmanında 1-0 kazanarak başlarken teknik direktör Vitor Pereira galibiyeti değerlendirdi. İşte detaylar...

Vitor Pereira 3 puanı kısa ve net yorumladı: Takım ruhu!

AJANSSPOR-HABER

Vitor Pereira, Fenerbahçe'deki ikinci dönemine galibihyetle başladı. Adana Demirspor deplasmanında 1-0 kazanan sarı-lacivertlilerin teknik direktörü maç sonu kısa ve öz konuştu.

Pereira: Zor bir takımla oynadık

Portekizli hoca, "Gerçekten zorlu bir maçtı. Ligin ilk maçını dışarıda zorlu bir takıma karşı oynadık. Taraftarları da onları motive etti, itti. Bizim maçtan önce sakatlık problemlerimiz vardı ama takım ruhunu sahaya yansıtmayı becerdik. İlk yarıda kalitemizi ortaya koyduk, ikinci yarı bazı problemler yaşadık ama takım ruhumuzla galip gelmeyi başardık" dedi.

Fenerbahçe'nin eksiklikleri konusuna girmedi

Vitor Pereira, "Fenerbahçe'de hangi bölgeleri eksik bulduğu" sorusuna "Bu burada konuşulacak bir konu değil" yanıtını verirken, Serdar Dursun'un sakatlığı hakkındaki soruyu ise şöyle yanıtladı: 

Pereira'dan Serdar Dursun yorumu

"Serdar Dursun hastaneye gidecek. Hastanede MR sonucu geldiğinde ne olduğunu göreceğiz ama umarım ağır bir şey değildir."

'İlk yarı ritmimizi bulamadık'

Vitor Pereira basın toplantısında ise maçla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: "Bizde eksik olan bir şey vardı. İlk yarıda ritmi ve topu korumayı biraz daha iyi becermemiz gerekiyordu. Oyun çok fazla geçiş oyununa döndü öyle olunca da oyunu kontrol etmek bir zordu açıkçası." 

'Taraftarlarımız için mutluyum'

Pereira son olarak, "Bazen sahada acı çekmeniz gerekir, fedakarlık yapmanız gerekir. 3 puanla başlamak çok önemliydi gerçekten çok mutluyum takım ve taraftarlarımız adına" diye konuştu.

 

Senin için hazırladığımız haberler