Vitor Pereira'dan flaş Yusuf Yazıcı hamlesi! Dudak uçuklatan transfer teklifi...

Özgür Koç
06.06.2024 - 11:15 | Son Güncellenme: 06.06.2024 - 11:25

Fransız ekibi Lille ile sözleşmesi sona erdikten sonra boşa çıkan milli futbolcu Yusuf Yazıcı'ya Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira talip oldu.

Vitor Pereira'dan flaş Yusuf Yazıcı hamlesi! Dudak uçuklatan transfer teklifi...

AJANSSPOR - HABER

Fransa Ligue 1 ekibi Lille ile sözleşmesinin bitmesiyle transferde adı birçok takımla anılan Yusuf Yazıcı'ya flaş bir teklif geldi.

Al Shabab, Yusuf Yazıcı'yı transfer etmek istiyor

İspanyol basınından AS'ın haberine göre; Suudi Arabistan kulüplerinden Al Shabab, şu an EURO 2024 hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımı kampında yer alan 27 yaşındaki yıldız futbolcuyu transfer etmek için girişimlere başladı.

Yıllık 12 milyon Euroluk teklif

Haberin detayında, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira'nın çalıştırdığı Suudi ekibinin, Lille formasıyla 2020-21 sezonunda lig ve kupa şampiyonluğunun yanı sıra Avrupa Ligi gol krallığını elde eden Yusuf Yazıcı yıllık 12 milyon Eroluk bir teklif yaptığı kaydedildi. 

Fonseca, Milan'a istiyor

Öte yandan Yusuf ile Al-Shabab'ın yanı sıra İtalyan ekipleri Milan ve Lazio da ilgileniyor. 27 yaşındaki futbolcunun Lille'den hocası olan ve Milan'ın başına geçmeye hazırlanan Paulo Fonseca, milli yıldızın transfer edilmesini istediği belirtiliyor.

Yusuf Yazıcı'nın geleceğiyle ilgili son kararını kısa süre içinde vermesi bekleniyor.

Lille performansı

Lille formasıyla toplamda 135 maçta forma giyen yıldız on numara, bu karşılaşmalarda 29 gol ve 15 asistlik performans sergiledi. Yusuf Yazıcı, geride kalan sezonda ise 42 maça çıkarken 12 gol attı ve 4 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler