Vitor Pereira'nın Olympiakos özrü: "Savaşçı ruhumuza..."

03.10.2021 - 12:26 | Son Güncellenme: 03.10.2021 - 12:29

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Kasımpaşa maçı öncesi umut dolu. Pereira, maç için ne düşünüyor? İşte yanıtı ve detaylar...

Vitor Pereira'nın Olympiakos özrü: "Savaşçı ruhumuza..."

AJANSSPOR-HABER 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Kasımpaşa ile oynayacakları Spor Toto Süper Lig 8. hafta maçı öncesinde konuştu. Pereira, Olympiakos maçına takılmayacaklarını dile getirdi. Detaylar haberde... 

Pereira, Kasımpaşa maçı öncesi umutlu

Fanatik'te yer alan habere göre; Vitor Pereira, Olympiakos maçında aldıkları yenilgi sebebiyle üzdükleri taraftarlarını bu kez ligde mutlu edeceklerini dile getirdi. 

"Taraftarlarımız yenilgiyi hak etmedi"

Pereira, "Taraftarımız bu yenilgiyi hak etmedi. Ancak futbolda bu tür olaylar her zaman yaşanabilir. Ancak önemli olan takılıp kalmamak, yola son sürat devam etmektir" ifadesini kullandı. 

"Şampiyonluğa yürüyeceğiz"

Portekizli çalıştırıcı, "Kasımpaşa önüne hem Süper Lig liderliği unvanımızı korumak hem de taraftarımızdan özür dilemek için çıkacağız. Hafta içinde savaşçı ruhumuza dönmek adına ciddi çalışmalar yaptık. Kazanıp, sezon başında koyduğumuz şampiyonluk hedefine uygun adım yürümek istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında bugün saat 16:00'da Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı oynanacak. Ülker Stadı'ndaki maçı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karşılaşma beIN Sports'tan yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler