İşte Vitor Pereira'nın yeni adresi! Everton olmamıştı...

09.02.2022 - 08:32 | Son Güncellenme: 09.02.2022 - 14:18

Fenerbahçe ile yolları ayrıldıktan sonra Premier Lig ekibi Everton'a transferi son anda iptal olan Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'nın yeni yeni adresi belli oldu.

İşte Vitor Pereira'nın yeni adresi! Everton olmamıştı...

Sarı lacivertlilerde geçirdiği 2. dönemi de yarın kalan Vitor Pereira'nın ligde alınan kötü sonuçlar nedeniyle ilk yarı sona ermeden görevine son verilmişti.

Everton'a transferi son anda iptal oldu

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Premier Lig ekibi Everton ile görüşmelere başlayan Portekizli çalıştırıcı, İngiliz ekibiyle imza aşmasına gelse de özellikle taraftarların yoğun tepkisi nedeniyle transfer iptal olmuştu. 

Corinthias ile masaya oturdu

Milleyet'in haberine göre; Corinthians daha önce Scolari, Cuca, Renato Gaucho ve Mano Menezes ile görüşse de sözleşme konusunda anlaşma sağlayamadı. Bu gelişmeler üzerine Corinthians temsilcileri ile Vitor Pereira, henüz resmi bir teklif olmasa da görüşme masasına oturdular.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Vitor Pereira'nın gözdesini gönderdi
Habere Git

Favori Vitor Pereira

Sezona kötü bir giriş yapan Corinthians, teknik direktör Sylvinho'yu görevden aldığından bu yana yeni teknik direktör arayışlarına devam ediyor Birçok Brezilya kaynağında, Vitor Pereira'nın bu iş için favori isim olduğunun altı çizildi.

Aralık ayında Fenerbahçe ile yollarını ayıran 53 yaşındaki Vitor Pereira, kariyerinde Porto, Olympiakos ve Shanghai SIPG gibi takımları çalıştırdı. Pereira Fenerbahçe'den önce görev yaptığı Çin Ligi'nde şampiyonluk yaşamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler