Vitor Pereira'ya bir şok daha!

Feride Kara
22.12.2021 - 16:27 | Son Güncellenme: 22.12.2021 - 17:40

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdığı Pereira'nın isminin gündeme geldiği Flamengo eski hocası Jorge Jesus'la anlaşmaya vardığını duyurdu.

Vitor Pereira'ya bir şok daha!

Sarı-lacivertli takımından gönderilen Vitor Pereira Flamengo'nun gündemine gelmişti. Ancak Flamengo daha önce 2019 ve 2020 yılları arası Brezilya ekibinde görev yapmış olan 67 yaşındaki Jorge Jesus'un takımın başına getirilmek üzere anlaşıldığını açıkladı. 

Sözleşmesini feshedebilir

Jorge Jesus'un Benfica ile sözleşmesi 30 Haziran 2022'de biteceği, sözleşmeyi feshetmeye de hazır olduğu ve Benfica'dan gelecek son kararı beklediği dile getirildi.

Pereira dönemi

Fenerbahçe-Beşiktaş maçından sonra sarı-lacivertlilerin Vitor Pereira ile yolları ayırma kararı almıştı. Fenerbahçe'de ikinci Vitor Pereira dönemi aydınlık geçmedi. Sarı-lacivertli ekibin başında 25 resmi maça çıkan Portekizli teknik adam 11 galibiyet elde ederken 7 beraberlik ve 7 yenilgiyle sahadan ayrıldı. Fenerbahçe, Vitor Pereira yönetiminde maç başına 1.60 puan ortalaması tutturdu.
 
   

Konferans Ligi'ne gitti

Süper Lig'de 17 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Fenerbahçe, Portekizli teknik adam yönetiminde topladığı 28 puanla beşinci sırada yer alıyor. UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Pereira yönetimindeki iki maçı da kazanan Fenerbahçe gruplarda ise 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 6 puanla üçüncü oldu ve Konferans Ligi'nin yolunu tuttu.
   
   

Senin için hazırladığımız haberler