Fenerbahçe'nin eski hocası Vitor Perreira, Galatasaraylı yıldıza talip oldu

Özgür Koç
12.05.2024 - 16:39 | Son Güncellenme: 12.05.2024 - 17:07

Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Galatasaray'da performansıyla öne çıkan isimlerden olan Kerem Demirbay'a sürpriz bir talip çıktı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin eski hocası Vitor Perreira, Galatasaraylı yıldıza talip oldu

AJANSSPOR - HABER

Suudi Arabistan Ligi'nde bitime 3 hafta kala 41 puanla 9. sırada yer alan Al-Shabab, Şubat ayında teknik direktörlük göreve getirdiği Vitor Pereira yönetimde gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için çalışmalarına başladı. 

Transferde hedef Galatasaraylı futbolcu

Yannick Carrasco, Vitinho, Ivan Rakitic, Romain Saiss gibi yıldız futbolcuları kadrosunda bulunan Suudi Arabistan ekibi, yeni sezon transferi için gözünü Galatasaray'ın yıldız futbolcusuna çevirdi. 

Kerem Demirbay iddias

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Vitor Pereira'nın çalıştırdığı Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab, Galatasaray'ın 30 yaşındaki Almanya doğumlu Türk orta saha oyuncusu Kerem Demirbay'ı listeye ekledi.

Temaslar kısa sürede başlayabilir

Haberin detayında, Al-Shabab'ın yakından takip ettiği başarılı futbolcu için resmi temaslara kısa süre içinde başlayabileceği ifade edildi.

40 maçta forma giydi

Galatasaray'ın sezon başında 3.70 milyon euroya Leverkusen'den kadrosuna kattığı Kerem Demirbay bu sezon çıktığı 40 karşılaşmalarda 7 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. Sarı kırmızılı kulüple 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 4.7 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler