Vodafone 13. İstanbul Yarı Maratonu'na kayıt tarihleri uzatıldı

15.03.2018 - 10:19 | Son Güncellenme: 15.03.2018 - 10:19

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı iştirak şirketi Spor İstanbul tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda 8 Nisan Pazar günü Tarihi Yarımada'da koşulacak Vodafone 13. İstanbul Yarı Maratonu'na son kayıt tarihi 19 Mart Pazartesi'ye kadar uzatıldı. 

Tarihi Yarımada'nın harika manzarası eşliğinde 8 Nisan Pazar günü koşulacak yarı maraton, Yenikapı Miting Alanı'nda başlayıp Sirkeci istikametine doğru devam edecek. Sirkeci Arabalı Vapur çıkışı önünde bulunan ışıklardan geri dönüş yaparak Zeytinburnu istikametine doğru devam edecek olan yarış, Zeytinburnu'nda bulunan Ottomare Palace önünden yapılacak son dönüş ile birlikte başlangıç noktası olan Yenikapı Miting Alanı'nda sona erecek. 

Dünyanın en iyi 10 yarı maratonu arasında 

Geçtiğimiz yıl itibariyle Altın Kategori'ye yükselerek dünya çapında en iyi 10 yarı maraton arasına giren Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, dünyanın en düz ve hızlı parkurlarından birine sahip bulunuyor. Düzenlendiği yıllarda elit atletler tarafından rekor hedeflenerek koşulan ve tüm atletlerin büyük beğenisini toplayan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, rakım farkı bulunmayan parkuru ile her koşucunun en iyi derecesini yapma imkanı sunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler