Vodafone Arena'da tarihi gece!

16.03.2017 - 08:18 | Son Güncellenme: 16.03.2017 - 08:18

Avrupa arenasında Türkiye’nin tek temsilcisi konumunda bulunan Siyah-Beyazlılar, UEFA Kupası finali hedefi doğrultusunda bu akşam Vodafone Arena’ya büyük bir adım atmak için çıkacak.

Yunanistan temsilcisi Olympiakos’la Georgios Karaiskakis Stadı’nda oynadıkları ilk mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrılan Şenol Güneş’in öğrencileri, bu akşamki rövanş maçında taraftarının desteğini fazlasıyla hissedecek. Yunanistan temsilcisiyle yapılan özel anlaşma sebebiyle rakip takımdan sadece 300 kişinin yer alacağı stadyumda tam  40 bin Beşiktaşlı futbolsever olacak.

Hafta başında satışa sunulan biletlerin büyük bölümünü tüketen Beşiktaşlı taraftarların, maçın başlama saati olan 21.00’a kadar tüm biletleri tüketip Vodafone Arena’yı tıklım tıklım doldurması bekleniyor.

Ortalamanın üstüne çıkılacak

Bu sezon Süper Lig’de iç sahada çıktığı 12 lig maçında 30 bin taraftar ortalamasına oynayan; Avrupa Kupaları’ndaki 4 karşılaşmasında da 33 binlik istatistik tutturan Siyah-Beyazlılar’ı, bu akşamki Olympiakos maçında ortalamanın üstüne bir taraftarın destekleyeceği tahmin ediliyor.

Karşılaşmanın öncesi ve sonrasında stadyumun içi ve çevresinde geniş güvenlik önlemlerinin alınacağı öğrenilirken 300 kişilik Olympiakos’lu grubun Siyah-Beyazlılar’la karşılaşmadan stada alınıp 90 dakika sonunda da çıkarılması hedefleniyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler