Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde finalin adı belli oldu!

25.08.2020 - 16:32 | Son Güncellenme: 25.08.2020 - 16:39

Son dakika Espor haberleri... Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde finale çıkan takımlar belli oldu! Peki Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde hangi takımlar finale çıktı? Final ne zaman oynanacak? İşte detaylar...

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde finalin adı belli oldu!

Melis ÖZTEK - AJANSSPOR

League of Legends Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde yarı final karşılaşmaları tamamlandı. Papara SuperMassive ve 5 Ronin adını Türkiye Büyük Finali’ne yazdıran takımlar oldu.

Çeyrek finalde Beşiktaş’ı 3-1 ile geçen Papara SuperMassive, yarı finalde de Galakticos’u 3-0 mağlup ederek adını üst üste beşinci kez Türkiye Büyük Finali’ne yazdırmayı başardı. Papara Supermassive daha önce çıktığı dört TBF’nin üçünü kazanmayı başarmıştı.

Kimsenin beklemediği sürprizi yapan takım ise 5 Ronin oldu. Takım ilk olarak mevsim finallerine yükselerek herkesi şaşırttı. Mevsim öncesi yapılan güç sıralamalarında sürekli alt sıralarda yer bulan takım önce çeyrek finalde Dark Passage’ı mağlup ederek yoluna devam etti. Yarı finalde ise lig aşamasını 16 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile tamamlayan, kendilerinden daha güçlü bulunan rakiplerinin yenemediği fastPay Wildcats’i 3-2 mağlup ederek adını TBF’ye yazdırdı. Böylece ilk playofflarını gören takım bu başarısını TBF ile süslemiş oldu.

2020 Türkiye Büyük Finali ne zaman?

Papara SuperMassive ile 5 Ronin arasında oynanacak 2020 Türkiye Büyük Finali, 5 Eylül’de gerçekleşecek. Oyuncuların Riot Games Espor Sahnesi’nde olacağı fakat seyirciye açık olmayacak olan etkinliğe dair ayrıntılara ilerleyen günlerde LoLespor’un sosyal medya hesaplarından ulaşabileceğiz.

Senin için hazırladığımız haberler