Vodafone Park’ın zemini zarar gördü
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Vodafone Park’ın zemini zarar gördü

Son 5 Haber

Eyüpspor, eski Hataysporlu Bilal Boutobba'yı transfer etti!

Bayern Münih işi biraz abarttı! Tam 15 gol

Mike Tullberg'den Beşiktaş Maçı Sonrası Açıklama: "Tur Atlamak Neredeyse İmkansızdı"

Diego Carlos'a öyle bir teklif geldi ki Fenerbahçe 1 saniye düşünmeden reddetti

Real Madrid'den santrfor transferi! 5 yıllık kontrat
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Vodafone Park’ın zemini zarar gördü
Beşiktaş ve Atletico Madrid kadın futbol takımları arasında oynanan Vodafone Kupası maçında siyah-beyazlı taraftarların sahaya sis bombası ve meşaleler atması sonucu zemin zarar gördü.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen Vodafone Kupası’nda Beşiktaş ile Atletico Madrid kadın futbol takımları Vodafone Park’ta karşı karşıya geldi. Seyirciye açık olarak yapılan mücadelede siyah-beyazlı taraftarlar tribünlerin büyük bölümünü doldururken, sahaya sis bombası ve meşaleler attı. Sahaya atılan yanıcı maddeler ilk yarıda oyunun durmasına sebep olurken, zeminin bir kısmına da zarar verdiği görüldü.
Siyah-beyazlı futbolcular, sahaya sis bombaları ve meşalelerin atılmasının ardından taraftarlara uyarılarda bulundu ve atılan maddeleri saha kenarına çıkarttı.