Vodafone'dan Filenin Sultanları paylaşımları: Hangi voleybolcumuzun çocukluğu?

Aleyna Gürgen
23.04.2024 - 20:28 | Son Güncellenme: 23.04.2024 - 21:07

Sultanlar Ligi'nin isim sponsoru Vodafone, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Filenin Sultanları'nın çocukluk fotoğrafları ile anket yaptı.

Vodafone'dan Filenin Sultanları paylaşımları: Hangi voleybolcumuzun çocukluğu?

Vodafone Türkiye resmi Instagram hesabı üzerinden düzenlediği anketler ile gündeme geldi. Anketlerde Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda yer alan milli voleybolcuların çocukluk fotoğrafları paylaşıldı ve fotoğrafın hangi sporcuya ait olduğu soruldu. 

Bu çocuk Filenin Sultanları'ndan kim?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı geçtiğimiz yaz elde ettiği başarılar ile dikkat çekti. Bu sezon Sultanlar Ligi'nin isim sponsoru olan Vodafone ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yaptığı paylaşımlarda Filenin Sultanları'na yer verdi. Vodafone Türkiye'nin resmi Instagram hesabından yapılan hikaye paylaşımlarında VakıfBank'tan Cansu Özbay ve Zehra Güneş, Fenerbahçe Opet'ten Gizem Örge, Eczacıbaşı Dynavit'ten Hande Baladın, Rus ekibi Lokomotiv Kaliningrad'dan ise Ebrar Karakurt'un çocukluk fotoğraflarına yer verildi. Paylaşımlarda kullanıcılara fotoğrafların hangi oyuncuya ait olduğunu tahmin etmeleri için iki farklı seçenek sunuldu. 

Fotoğraflar hangi isme ait?

Vodafone tarafından paylaşılan çocuk fotoğraflarının sahipleri ise şu şekilde:

Sol üst: VakıfBank'tan Cansu Özbay

Sağ üst: Eczacıbaşı Dynavit'ten Hande Baladın

Orta: Fenerbahçe Opet'ten Gizem Örge

Sol alt: VakıfBank'tan Zehra Güneş

Sağ alt: Rus ekibi Lokomotiv Kaliningrad'dan Ebrar Karakurt

Senin için hazırladığımız haberler