Voleybolda Üç Türk Takımı Avrupa'da Sahne Alacak

İsa Kethüda
27.02.2023 - 14:32 | Son Güncellenme: 27.02.2023 - 14:37

Türkiye'yi CEV Şampiyonlar Ligi ve CEV Kupası'nda temsil eden Fenerbahçe Opet, VakıfBank ve Türk Hava Yolları 1-2 Mart tarihlerinde Avrupa kupalarında sahaya çıkacak.

Voleybolda Üç Türk Takımı Avrupa'da Sahne Alacak

Türkiye'yi CEV Şampiyonlar Ligi ve CEV Kupası'nda temsil eden kulüpler, 1-2 Mart tarihlerinde Avrupa kupalarında sahaya çıkacak.

Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, kadınlarda Türk Hava Yolları, Fenerbahçe Opet ve VakıfBank Avrupa'da sahne alacak.

Maç programı şu şekilde:

Tarih Maç Kupa Saat
1 Mart Çarşamba     Türk Hava Yolları-Volley Mulhouse (Fransa) CEV Kupası çeyrek final 2. maç 18.00
1 Mart Çarşamba VakıfBank-LKS Commercecon Lodz (Polonya) CEV Şampiyonlar Ligi play-off turu 2. maç 20.00
2 Mart Perşembe Fenerbahçe Opet-Grupa Azoty Chemik Police (Polonya) CEV Şampiyonlar Ligi play-off turu 2. maç 18.30
İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Enner Valencia kararı!
Habere Git

Takımların tur şansları

Türk Hava Yolları, CEV Kupası çeyrek final ikinci maçında Fransa'nın Volley Mulhouse takımını konuk edecek.

Fransa'da oynanan ilk karşılaşmadan 3-0’lık galibiyetle ayrılan Türk Hava Yolları’nın ikinci karşılaşmada alacağı her türlü galibiyet veya kazanacağı en az 2 set tur için yeterli olacak.

Türk Hava Yolları, rakibine 3-0 veya 3-1'lik mağlup olması halinde ise turu geçecek rakip altın set sonunda belli olacak. ​​​​​​VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi play-off turu ikinci maçında Polonya temsilcisi LKS Commercecon Lodz takımını ağırlayacak.

Polonya'da oynanan ilk karşılaşmadan 3-0'lık galibiyetle ayrılan VakıfBank'ın ikinci karşılaşmada alacağı her türlü galibiyet veya kazanacağı en az 2 set tur için yeterli olacak.

VakıfBank, rakibine 3-0 veya 3-1'lik mağlup olması halinde ise turu geçecek rakip altın set sonunda belli olacak.

İlgini Çekebilir
Trabzonsporlu yıldıza talip çıktı!
Habere Git

Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi play-off turu ikinci maçında Polonya temsilcisi Grupa Azoty Chemik Police takımını konuk edecek. Polonya'da oynanan ilk karşılaşmadan 3-2’lik galibiyetle ayrılan Fenerbahçe Opet, ikinci karşılaşmada alacağı her türlü galibiyet tur için yeterli olacak.

Fenerbahçe Opet, rakibine 3-2 mağlup olması halinde turu geçecek rakip altın set belirleyecek. Fenerbahçe Opet'in rakibine 3-0 veya 3-1’lik mağlup olması halinde ise turu geçen taraf Polonya temsilcisi olacak.

Senin için hazırladığımız haberler