Volkan Ballı: "Emre'nin odasının duvarlarında Fenerbahçe posterleri vardı"

02.03.2018 - 15:05 | Son Güncellenme: 02.03.2018 - 15:05

Volkan Ballı: "Emre'nin odasının duvarlarında Fenerbahçe posterleri vardı"

Volkan Ballı, Radyospor'da yayınlanan Dürüst Oyun programında Mert Elam'ın sorularını yanıtladı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendiren Ballı, Emre Belözoğlu hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

 

İşte önemli satır başları;

Fırat Aydınus formsuzdu

Fırat Aydınus değerli bir hakem. Ben görevdeyken çok maçımızı yönettiğini biliyorum. Geçen sene başarılı maçlar yönetti. Yükselen bir form grafiği vardı. Hatalar mutlaka olacak. Ama dün maçı iyi yönettiğini düşünmüyorum. Dün gece maçı izlerken ağzım açık kaldı.

Rotasyona gitmek Beşiktaş'a yaramadı

Beşiktaş oynattığı oyuncularla ligi daha çok önemsediğini gösterdi. İki kanadı yoktu. Baktı işler kötü gidiyor ikisi de oyuna girdi. Ama daha çok zararla çıktı. Tribünler tam doluya yakındı. Ama lig maçındaki gibi bekleyiş yoktu. Kupa maçları kulak arkası ediliyor. Bu kadar hırsa gerek yoktu. Önemli lig maçları var. Fenerbahçe'nin Akhisar maçı var. Kazandığı takdirde yerini sağlamlaştıracak. Hele ki Beşiktaş'ın daha önemli maçı var. Trabzonspor maçında Quaresma yok. 

Bazı oyuncular sahada değişiyor

Bazı oyuncular var saha içinde karakter değştiriyorlar. Dediğim kişi Emre belözoğlu. Saha dışında iyimser, yardımcı çok örnek bir insandır ama sahada ne oluyorsa değişiyor. Atmosferden kaynaklı olması gerek.

Lens'in kredisi tükeniyor

Maç esnasında kader anı ne zamandı ? Lensin kaçırdğı gol. Trabzon maçında da gol kaçırdı. Beşiktaş taraftarları isyan ediyor. Oyuncu tarafından da Lens'in eski takımı. Beşiktaş taraftarının artık tahammülü kalmadı. Sezon başında Lens müthiş performans gösteriyordu. Gerek Premier Lig'de gerekse Süper Lig'de. Form düşüklüğünün altında başka sebepler olabilir.

Ozan Tufan'ın kazanılması gerek

Ozan'ın kazanılması gerektiğini düşünüyorum. Oyuncununda kendine düşeni yapması lazım. Milli takımda da önemli bir oyuncu.
Onun gibi bir oyuncuyu yurtdışından 20-25 milyon euro'dan aşağı getiremezsin. Çok değerli oyuncu. Bazen bazı futbolcular böyle dönemler geçirebiliyor. Mehmet Ekici geldiğinden beri az forma şansı buldu. Hoca Beşiktaş maçında oynattı,  kalitesini de gösterdi. İnşallah bundan sonra sakatlık yaşamaz. 

Emre'nin Fenerbahçe'li olduğu bilinirdi

Emre'nin çocukluğunu bilirim. Almaya çalışmıştım. Çocukken odasının duvarlarında Fenerbahçe posterleri vardı. Galatasarayda da oynadığı zamanlarda bu biliniyordu. Ama Emre orda yetişti.

Stada meşale sokulduğu zaman ceza gelecekse, her takıma gelmeli. Adil ve eşit olunması lazım. Çifte standart uygulanmaması gerektiğini düşünüyorum.

Senin için hazırladığımız haberler