Volkan Ballı: 'Fenerbahçe'nin Ali Koç gibi bir başkana ihtiyacı olduğu için elimizden geleni yaptık.'

06.09.2018 - 16:46 | Son Güncellenme: 06.09.2018 - 19:46

Volkan Ballı: 'Fenerbahçe'nin Ali Koç gibi bir başkana ihtiyacı olduğu için elimizden geleni yaptık.'

Uzun yıllar Fenerbahçe´de İdari Menajerlik yapan tecrübeli isim Volkan Ballı, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

İşte Volkan Ballı'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri:

Profesyonel olarak Fenerbahçe’de çalışacağım şeklinde bir durum şu anda kesinlikle yok. Seçim çalışmaları öncesinde de söyledim, Sayın Ali Koç’a elimden geldiğince destek verdim. Kendisini yıllardır tanıyorum.

Ben Fenerbahçe’de idari menajerlik yaparken kendisi yönetim kurulu üyesiydi. Kendisinin Fenerbahçe’nin geleceği için büyük bir şans olduğunu düşündüğümden dolayı ve Fenerbahçe’nin geldiği noktada Ali Koç gibi bir adaya, başkana ihtiyacı olduğu için elimizden geleni yaptık, her türlü çalışmamızı gerçekleştirdik.

Kendisinin de bu çalışmalarla ilgili bizden en ufak bir isteği olmadı. Benim ve tribünden arkadaşlarım elimizden geldiği derecede Ali Koç’un doğru bir seçenek olduğunu düşünerek destek verdik ve sonuçta Ali Koç kazandı. Şu anda da göreve getirdikleri profesyonel arkadaşlar var ve hepsi tecrübeli insanlar.

 

Senin için hazırladığımız haberler