Volkan Ballı: "Fenerbahçe'yi bu noktadan çıkaracağız"

09.01.2019 - 16:03 | Son Güncellenme: 09.01.2019 - 19:03

Volkan Ballı: "Fenerbahçe'yi bu noktadan çıkaracağız"

Fenerbahçe Futbol İdari Menajeri Volkan Ballı, Antalya kampında FB TV'ye açıklamalarda bulundu. Ballı'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde;

"Fenerbahçe'de aile ortamı var"

İyi bir aile ortamı var. Cuma akşamı maçtan sonra döneceğiz. Buradaki insanların başarısı, evde onları destekleyen insanlara da bağlı.

"Fenerbahçe'yi bu noktadan çıkaracağız"

Fenerbahçe böyle bir süreç çok fazla yaşamamıştır. Daha önce görev yaptığımda ikincilik bile bizi kahrediyordu. Süreci açıklamak mümkün değil. Şu anda olduğumuz noktayı kabul etmiyoruz. 24 saat değil, 25 saat çalışacağız. Fenerbahçe'yi bu noktadan çıkaracağız.

"Bu noktadan sadece futbolcularla çıkamayız, camia olarak çıkarız"

Taraftarlarımızı farklı bir yere koyuyorum. Soğukta bile gelip idmanları izlemeye çalışıyorlar. Bu noktadan sadece futbolcularla çıkmayacağız. Camia olarak çıkacağımızı düşünüyorum. Bunu başaracağız.

Yanal'a övgü

Ersun Hoca bir akademisyen teknik direktör. İşin bilimsel yönünü çok iyi bilen birisi. Hoca her konuda tecrübeli ve bilgili. Ekibi de çok başarılı. İyi bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Ersun Yanal hocamızın değerli bir ekip var. Gece 1'de bir bakıyorum hoca ve ekibi çalışıyor. Herkes elinden gelen her şeyi yapmak zorunda.

Gelecek sezonki hedefi

Şampiyonluk hedefi gelecek sezon ilk hedef olacaktır. Olmalıdır da. Çalışmalarımız devam ediyor. Geçmişi konuşmak istemiyorum. Ben göreve başladığım günlerde yüzler asıktı. Ama artık önümüze bakmalıyız. Başarı için gülen yüzlerin olması lazım. Bunu sağlamaya çalışıyoruz. Gülen yüzler, sonuçlara mutlaka yansıyacaktır.

"Arkadaşlık sahaya mutlaka yansıyacak"

Takımda iyi bir arkadaşlık var. Bu arkadaşlığın sahaya mutlaka yansıyacağını düşünüyorum. Fenerbahçe asla bu durumda olmamalı. Hoca da bunu anlatıyor. Buraya gelmeden önce akşam yaptığı toplantıda seyirci ortalamasını yazdı. Seyirci ortalaması 1 ama sıralamadaki yeri kabul edilebilir. Tabi ki sezon sonu değerlendirme yapılacaktır. Sezon sonunda sonuca bakılacaktır.

Transfer mesajı

Kadroya katılımlar olabilir. Bunlarla ilgili çalışmalar devam ediyor. Kötü durumdan mutlaka kurtulacağız. Birlikte yaptığımız çalışmalar, konuşmalar bunu gösteriyor. Ben duygularla yaşayan bir insanım. Fenerbahçe'de şampiyonluklara alıştım. Daha önce 4.olduğumuzda bile yıkıldık. Kazanmak için mücadele edeceğiz ve zirvede olmayı tekrar yakalayacağız. Herkes kendi ölçüsünü bilecek.

Samimiyet vurgusu

Berke geliyor bana sarılıyor. 15 dakika sonra görüyor bir daha sarılıyor. Mehmet Topal da öyle. Bunu samimi değilseniz yapamazsınız. Kaleci Volkan'ı neredeyse çocukluğundan beri tanıyorum. Bir bütün olduk. Fenerbahçe'yi bu noktadan çıkaracağız.

"Camia bütünleşmek durumunda"

Sayın Ali Koç ve yönetim kurulu, diğer tüm çalışanlar... Her zaman bütün olmalıyız. Basketbol şubemiz çok başarılı. Başımızın tacı. Futbolcularımız da basketbol maçlarına gidecek. Çok büyük bir camia. Bütünleşmek gerekiyor. Futbol takımının içinde bulunduğu durumdan da çıkacağız. Kimsenin şüphesi olmasın.

Alex Samandıra'ya girebilecek

Alex geldiğinde artık Samandıra'ya girebilecek. Onlar bizim takımımız için ter akıttılar. Eski futbolcularımız başımızın tacı. Luciano, Nobre, Luganono, Alex, Appiah, Anelka... Kimi sayarsanız sayın.

Sıkışık takvim...

Alkmaar ile maç yapacağız. Kupa maçı var. Kupayı da önemsiyoruz. Özellikle Avrupa'ya gidebilme noktasında en kolay yol orası gibi görünüyor. Sıkı bir maç programı var. Takviyeler mutlaka olacaktır. Ay sonuna kadar transfer devam ediyor. Bu ekip, bugüne kadar yaptığının daha iyisini yapacaktır. Biz lig tablosunda kötü durumdayız ama 3 kulvarda oynayacağız. Bu bizi biraz zorlayacak. Bütün program ona göre kurgulanıyor. Kamp, takımın daha çok çalışması için erkene alınmıştı. Devre arasında fazla yükleme de sıkıntı yaratabilir. Önümüzdeki süreci iyi geçip çıkışa geçeceğiz. Taraftarlarımızla birlikte başarılı olacağız.

"Comolli geri dönecek"

Ersun Yanal çok çalışkan bir insan. Gördüğümü söylerim. Comolli de buraya geldi. İstanbul'a bu akşam dönecek, sonra maç için bir daha gelecek. Transfer çalışmaları olacaktır. Taraftarlarımıza da sevgilerimi yolluyorum.

Senin için hazırladığımız haberler