Volkan Ballı, Zenit'i değerlendirdi! 'Bizim için zor olacak'

17.12.2018 - 17:08 | Son Güncellenme: 17.12.2018 - 20:08

Volkan Ballı, Zenit'i değerlendirdi! 'Bizim için zor olacak'

Fenerbahçe'de idari menajer olarak göreve gelen Volkan Ballı, Avrupa Ligi'ndeki Zenit eşleşmesini değerlendirdi.

İşte Volkan Ballı'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri:

Bugün çok heyecanlıyım. Akşam da maçımız var. Göreve yeni başladım ve duygularım çok farklı. Bu akşam taraftarımızın da desteğiyle galibiyet istiyoruz. 

Kura çekiminde güçlü bir rakiple eşleştik. Rusya Ligi'nde lider durumdalar. Zenit, Avrupa'nın en formda takımlarından biri. Bizim için zor olacak. 

Biliyorsunuz Rusya'da ligler tatile girdi. Uzun bir süre futbol oynamayacaklar. Bu bizim için avantaj olabilir. Ersun Yanalın gelişiyle futbolumuzu da geliştireceğiz. Zenit maçına kadar takım daha iyi durumda olacaktır.

Ersun Yanal değer verdiğimiz bir insan. En büyük destekçimiz Fenerbahçe taraftarı. Fenerbahçe taraftarı da üzülüyor, ben de onların içinden gelen biriyim. Biz yeniden Fenerbahçe ruhunu kazandıracağız. 

Çok zor bir dönemde göreve geldim ama gece gündüz çalışacağız. Bizim en çok ihtiyacımız olan şey taraftarımız. Onların desteğiyle tekrar başarılı dönemlerimize döneceğiz. 

Kötü günler olabilir, bu günler de geçecektir. Bizim yapacağımız şey çalışmak. Sayın Ali Koç, şeffaf çalışmayı seven bir insan. Fenerbahçe için büyük fedakarlıklar yaptı. Çoğu insanın alamayacağı riskler aldı.

Fenerbahçe taraftarının bu kdaar üzülmesine rağmen desteği sürüyor. Takımın bulunduğu pozisyonau hiçbirimiz kabul edemiyoruz. Bu büyük taraftara gerekli karşılığı verecektir takımımız. Takım da çok ciddi üzüntü içinde. 

Senin için hazırladığımız haberler