Volkan Ballı'dan flaş Alex açıklaması! 'Alex'le birlikte Appiah, Anelka ve Hooijdonk...'

06.04.2018 - 14:52 | Son Güncellenme: 06.04.2018 - 14:52

Volkan Ballı'dan flaş Alex açıklaması! 'Alex'le birlikte Appiah, Anelka ve Hooijdonk...'

Radyospor programcısı Volkan Ballı, Dürüst Oyun programında Fenerbahçe'nin ligdeki şampiyonluk mücadelesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Alex'in selamı var

Öncelikle Alex'in tüm futbolseverlere selamı var. Türkiye'yi çok seviyor. "Eskiden yüzde 50 Brezilyalı yüzde 50 Türk gibiydin. Şimdi neredeyse yüzde 60 Türk oldun dedim.". Çok fazla olmasa bile dostlar arasında Türkçe konuşuyor. "Çocuklar Türkçe'yi unuttu mu?" dedim, "Hayır gayet iyi konuşuyorlar." dedi.

Değişime istek çok fazla

Sayın Ali Koç'un konuşması vardı. Bizler bile gözlerimize inanamadık. Müthiş bir ilgi vardı. Ali Bey, salona girmekte zorlandı. Kongre üyelerinin ve temsilcilerin büyük bir ilgisi vardı. İzmir'in Ali Bey'e gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Gerçekten mükemmel bir gece yaşadık. Herkesle ilgilendi. Ali Bey, son derece mütevazi bir insan. Tüm taraftarlar ve üyelerle vakit geçirdi. Sohbet etti ve resim çektirdi. Benim bir oyum var Ali Koç'undur. Bizim beklentimiz olmadan Fenerbahçe'nin geleceği için çalışmaya devam ediyoruz. Müthiş bir değişime istek var. Bunu isteyen istek sayısı çok fazla. Aziz başkanın da adaylığı hayırlı olsun. İnşallah demokratik bir şeçim olur.

Adil bir seçim olsun

Ben Sayın Ali Koç'un şehir şehir, bölge bölge taraftarlarla zamanını paylaşacağını düşünüyorum. Bu akşam bir söyleşisi olacak. Kalamış'ta bir divan üyelerine söyleşisi vardı. Önümüzdeki hafta Bodrum'da olacak bir gece var. Ekibi bu konu ile ilgili bilgileri vereceklerdir. Bunlar çok doğal illaki olacaktır. Kimse ayrımcılık yaptığımı düşünmesin. Bu seçim süreci inanılmaz. Sanki parti seçim süreci var. Bu kulübümüzün ne kadar büyük olduğunu gösterir. Biz de heyecanla bekleyeceğiz. 2 aydan az bir süre kaldı. Bu geceler konuşmalar devam edecektir. Herkesin birbirine saygılı olmasını istiyorum. Herkes birbirini eleştirebilir. Saygı kurallarını aşmayalım. Bunu özellikle rica ediyorum

Alex, gençlerle çok ilgileniyor

Alex buraya geldiği zaman niye geldi diyen oldu. Kitabı için geldi. Şimdi de Altınordu kulübünün daveti için geldi. Burdaki gençlerle ilgileniyor, zamanını paylaşıyor. Eski futbolcuların hepsinin gelmek istedikleri maçlar derbi maçlarıdır. Bu maça Appiah, Hooijdonk ve Anelka da gelmek istedi. Çeşitli sebeplerden dolayı gelemediler. Heykeli dikilmiş bir adamın maça gelmesi kadar doğal bir şey olamaz. Alex havaalanına geliyor, yüzlerce kişi toplanıyor. Böyle oyuncuları başımızın üstünde tutmamız lazım.

İç saha maçlarını kazansaydık, şampiyonduk

Fenerbahçe deplasman maçlarında başarılı oldu. Zor maçları kazandık. Kayseri maçını kazanacağını biliyordum ama bu kadar farklı kazanacağını düşünmüyordum. Fenerbahçe iç saha maçlarını kaybetmeseydi, bu sezon şampiyondu. Fenerbahçe kalan bütün maçlarını kazansa şampiyon olur mu bilemiyorum. Bize kaybetmeyen Galatasaray, çok büyük bir avantaj yakaladı. Ama büyük takımların fazla maç kaybedeceklerini düşünmüyorum. Büyük takımların aralarında oynayacağı maçlardan sonra yaşanan puan kayıpları Fenerbahçe lehine olabilir.

Fenerbahçe, Sivasspor karşısında kaybetmez

Maçta kesinlikle favori Fenerbahçe. Elinden gelen herşeyi yapacaktır. Zor deplasman olarak bir Sivas maçı var. Yani 5-0'lık Kayseri maçından sonra Sivas maçında aynı hataları tekrar etmeyeceğini düşünüyorum.

Senin için hazırladığımız haberler