Volkan Ballı'dan Mahmut Uslu'nun sözlerine sert tepki!

09.02.2018 - 13:01 | Son Güncellenme: 09.02.2018 - 13:01

Volkan Ballı'dan Mahmut Uslu'nun sözlerine sert tepki!

Radyospor programcısı Volkan Ballı, Dürüst Oyun'da gündeme dair dikkat çekecek sözler kullandı. Fenerbahçe'nin bu sezon hakem hatalarından çok puan kaybettiğini söyleyen Ballı, Sarı-Lacivertlilerin yöneticisi Mahmut Uslu'nun açıklamalarına da sert yanıt verdi.

"Lig lideriyle lig üçüncüsü oynayacak. Kırılma maçı olabilir. Kaybeden takım, sıkıntı yaşar. Fenerbahçe geride olduğu için kaybederse daha büyük sıkıntı yaşar. Emre’nin oynamayacak olması Başakşehir için kayıp ama O’nun yerine oynayacak birçok oyuncu var. Kadroda büyük bir derinlik var. Hem Avrupa’da hem de Türkiye Kupası’nda yoklar. Tek hedefleri Süper Lig… Başakşehir çok organize bir takım, her maçta aynı futbolu görebiliyorsunuz."

"Mossoro’nun sakatlığı, Fenerbahçe için bir avantaj. Fenerbahçe’de de Janssen yok, Giuliano’nun durumu da belirsiz. Valbuena olacak mı, Arda Turan oynar mı? Bu kararlar önemli. Abdullah Avcı son derece başarılı. O’nun başarısına gölge düşürmemek gerekiyor. Ancak Fenerbahçe’nin kazanması gereken bir maç. İçimden Fenerbahçe’nin kazanacağı geçiyor."

"Fenerbahçe’nin bu sezon ayakta kalmasının sebebi, Aykut Kocaman’ın ısrarla oynattığı emniyetli futbol… Fenerbahçe, basit hatalar yapmasaydı bugün çok daha farklı bir noktada olurdu, belki de lig lideri olurdu. Bence ortada bir maç olacak."

"Aykut Kocaman’ın konuşmalarının arkasında ne var? Hocayı bu işlerin içerisine sokmanın dorğu olduğunu bulmuyorum. Hakem hatalarıyla ilgili açıklamaları, yöneticiler yapar. Bu sene Fenerbahçe’ye karşı çok büyük hatalar yapıldı. Ancak bizim, bunun arkasına saklanmamalıyız."

"Trabzonspor maçı başa baş oynandı. Bizim attığımız golün öncesinde bir faul söz konusu. Golün öncesi zaten korner değildi. Ancak karşı tarafın da iki tane kırmızı kartı verilmedi. Eğer hakem art niyetli olsa hakem bize o golü attırmazdı."

"3 Temmuz sürecinden önce TFF’de bir operasyon olmuştu ve menajerlik şirketilerine ortak oldukları için pek çok kişi temizlenmişti. Kulüpler, bu tip insanlar yüzünden çok büyük zarar görüyor. Türk futbolu, çok ciddi köklü bir değişikliğe gitmesi lazım. Çok düzgün oyuncu menajerleri de var, ancak o kadar kirli insanlar da var. Bana oyuncu menajerliği neden yapmadığımı soruyorlar; aç kalsam yine yapmam."

"Mahmut Uslu’nun açıklamaları, ilk duyduğum zaman bana hiç de sürpriz gelmedi. Olaya nasıl baktıklarını biliyorum. Bu koltuk sevdası nedir? Fenerbahçe’yi bu kadar bölmek, taraftarı hor görmek nedir? Bütün taraftar, sizin ne olduğunuzu anlıyor. Ben yetiştirme taraftar olarak Fenerbahçe’de şampiyonluklar yaşadım ve bununla gurur duydum. Taraftar olmazsa, Mahmut abicim siz de yoktunuz. İnsanları o kulüpten haksız yere kovdunuz. Sevgiyi yok ettiniz. Sizin özür dilemeye hakkınız dahi yok. Erdemli bir insansanız, istifa etmeniz gerekir. İki adaylı bir seçim görünüyor, her iki tarafa da oy verenlere saygı duymak lazım. Benim 1 oyun var, o da Ali Koç’a… Bu korkunun ayak sesleri, başkanlık gidiyor diye ecel terleri döküyorlar. Taraftarın, kendilerini istemediği biliyorlar. Kulübü, çiftlik yapmışlar. Fenerbahçe’ye gerçek ihanet bu. Değişimin ayak sesleri geliyor."

"Galatasaray’ı çok beğendim ama Konyaspor’un da ligi düşündüğü çok belliydi. Galatasaray çok istekliydi ama Konyaspor kalecisi de hatalı goller yedi. Fatih Terim, kupayı da önemsiyor. İdeal 11’e yakın bir kadroyla sahaya çıktı. Konyaspor, yedek kalecisiyle çıktı…"

Senin için hazırladığımız haberler