Fatih Karagümrük'de Volkan Demirel, 17 günde sözlerini unuttu!

Akın Ungan
08.01.2022 - 18:10 | Son Güncellenme: 09.01.2022 - 08:28

9 kişi kaldıkları Fenerbahçe maçından sonra hakemleri hiçbir zaman eleştirmeyeceğini söyleyen Volkan Demirel, Zorbay Küçük'ün hakemliği bırakması gerektiğini söyledi.

Fatih Karagümrük'de Volkan Demirel, 17 günde sözlerini unuttu!

AJANSSPOR-HABER

Vavacars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demrel, hakemler için verdiği sözü çabuk unuttu. 9 kişi kaldıkları halde, 22 Aralık 2021'de Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalınan maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında Demirel, "Hakemler hakkında hiçbir zaman bir şey söylemeyeceğim. Saygı duyuyorum. 8 kişi de bıraksalar, 7 kişi de bıraksalar, hiç önemli değil" dedi.

Haksız olan, kariyerini bitirsin

Ancak aynı Volkan Demirel, aradan sadece 17 gün geçtikten sonra, sözlerini unuttu ve hakemleri eleştirdi. Demirel, Gaziantep FK'ya 3-1 yenildikleri maçın ardından, hakem Zorbay Küçük'e adeta meydan okudu. Demirel, haksız olanın, kariyerine son vermesi çağrısında bulundu.

İlgini Çekebilir
Erol Bulut'tan Volkan Demirel'e 'ders'!
Habere Git

Zorbay Küçük hakemliği bıraksın

Volkan Demirel, "Hakem Zorbay Küçük, bugün maçı kötü yönetti. O pozisyon penaltıysa, hakemliği bıraksın, yok penaltı değilse, o zaman ben hocalığı bırakacağım. Doğru bir tanedir. Benim bildiğim penaltıydı o pozisyon. Bugün yanlış kararlar verilmiştir. Hakem Zorbay Küçük tarafından sarı kartlar cepte tutulmuştur." diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Volkan Demirel: 'Penaltı değilse hocalığı bırakırım'
Habere Git

Zorbay Küçük hakemliği bıraksın

Demirel, "Hakem Zorbay Küçük bugün maçı kötü yönetti. O pozisyon penaltıysa hakemliği bıraksın, yok penaltı değilse o zaman ben hocalığı bırakacağım. Doğru bir tanedir. Benim bildiğim penaltıydı o pozisyon. Bugün yanlış kararlar verilmiştir. Hakem Zorbay Küçük tarafından sarı kartlar cepte tutulmuştur" diye konuştu.

Volkan Demirel ile 5 puan topladı

Bu sezona beINSports'ta yorumcu olarak başlayan Volkan Demirel, Francesco Farioli'nin yerine Vavacars Fatih Karagümrük'ün başına geçerek, teknik direktörlük kariyerine resmen başladı. Demirel, Süper Lig'de çıktığı 4 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 de yenilgiyle, 5 puan topladı. Karagümrük, halihazırda 27 puanla 11. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler