Volkan Demirel: Atsu ve Savut'tan Haber Yok

08.02.2023 - 11:36 | Son Güncellenme: 08.02.2023 - 14:04

Son dakika haberleri. Süper Lig ekibi Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Christian Atsu ve Taner Savut’tan henüz haber alamadıklarını söyledi.

Volkan Demirel: Atsu ve Savut'tan Haber Yok

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Ganalı futbolcu Christian Atsu ve Sportif Direktör Taner Savut’tan henüz haber alamadıklarını açıkladı.

"Lütfen emin olmadan o kurtuldu, bu kurtuldu diye yazılmasın"

Gazeteci Süleyman Arat'a konuşan Volkan Demirel, "Lütfen emin olmadan o kurtuldu, bu kurtuldu diye yazılmasın. İnsanların aileleri var, umutlar üzüntüler, acılar artıyor.

"Atsu ve Taner Savut’tan henüz haber yok"

Atsu ve Taner Savut’tan henüz haber yok. Hastanede olsalar ben bunu paylaşmaz mıyım? Haber gelir gelmez paylaşırım.

İlgini Çekebilir
AFAD: 7 bin 108 vatandaşımız hayatını kaybetti
Habere Git

"Çok zor şeyler yaşadık"

Çok zor şeyler yaşadık. Ben varım diye, inanıp gelen insanları incecik aralıktan, havanın bile zor geçeceği bir aralıktan çıkardık, çok şükür hepsi kurtuldu.

"Bütün takım ailelerine sığındı"

İnsanlar gece gündüz çalışıyor, inşallah ikisi de kurtarılacak. Bütün takım ailelerine sığındı. Bilgi geldikçe ben her şeyi paylaşırım" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Angelo Sagal: "Çok korkutucuydu"
Habere Git

Bilindiği üzere, Hatayspor Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Mustafa Özat, daha önce yaptığı açıklamada, Christian Atsu'nun enkazdan sağ olarak çıkarıldığını söylemişti. Özat'ın açıklaması şu şekilde: "Christian Atsu enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Sportif direktörümüz Taner Savut ise maalesef hala enkaz altında bulunuyor."

Atsu'nun menajeri de ulaşamadıklarını söyledi

 Atsu'nun menajeri Nana Sechere de sabah yaptığı sosyal medya paylaşımında "Kurtarıldı" haberlerine karşın kendilerinin oyuncuya ulaşamadıığnı söyledi. Sechere, "Dün kulüpten Christian'ın canlı olarak çıkarıldığına dair haber geldi. Ama biz Christian'ın nerede olduğunu henüz doğrulatamadık. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu durum  Atsu'nun ailesi için yıkıcı bir süreç olmaya devam ediyor. Christian'ı bulmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler