Ali Koç ve Volkan Demirel görüşmesi sonuçlandı

02.01.2019 - 16:39 | Son Güncellenme: 02.01.2019 - 19:39

Ali Koç ve Volkan Demirel görüşmesi sonuçlandı

Peki ne olmuştu da bu oyuncular kadro dışı bırakılmıştı?

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'dan başkanlığı alan Ali Koç ilk sezonuna olumsuzluklarla başlamış geçen sezonki kadrodan oyuncuların çoğu satılmış veya kadro dışı bırakılmıştı.

Fenerbahçe'de Volkan Demirel, Aatif Chahechouhe ile Nabil Dirar'ın kadro dışı kalması ve antrenörler Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı’yla yolların ayrılması büyük yankı uyandırmıştı.

 

Rize’de alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından Volkan Demirel forma giymemesine rağmen özür dilemesi için tribüne gönderildi.

Ancak tecrübeli kaleci burada birkaç olumsuz tepki ile karşılaştı.

Büyük üzüntü yaşayan Volkan Demirel olayın devamında da Comolli tartışarak gerginlik yaşadı.

Volkan Demirel Semih Özsoy ile gerginlik yaşamıştı.

Fenerbahçe’de kaptanlık görevini yürüten Volkan Demirel, 16 yıldır forma giyiyor. 2002 yılından beri kulüpte olan Volkan, 495 maça çıkarken, tam 10 kupa kazandı. 37 yaşındaki kaleci, Fenerbahçe kulüp tarihinde en fazla forma giyen kaleci unvanını elinde bulundururken, Müjdat Yetkiner’i de takip ediyordu. Tecrübeli yıldız, 2002-2018 arası kesintisiz sarı-lacivertli formayı taşıyıp, 2012’den beri de kaptanlık görevini devralmıştı.

Ali Koç ile Volkan arasındaki görüşme sona erdi...

Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de Ali Koç ve sezon ortasında kadro dışı bırakılan Volkan Demirel arasındaki görüşme sona erdi. Volkan Demirel affedilerek kamp kadrosuna dahil edildi. (Habertürk) 

Volkan Demire görüşme sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Açıklamada, "3 Ocak Perşembe günü (yarın) saat 11.00’de, Fenerbahçe Spor Kulübü Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde bir basın açıklaması gerçekleştireceğim." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler