Fatih karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel Açıklama Yaptı

Akın Ungan
15.05.2022 - 21:50 | Son Güncellenme: 15.05.2022 - 21:56

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük karşılaştı. Karagümrük'ün başında Kadıköy'e gelen Volkan Demirel, 0-0 biten maçın ardından açıklama yaptı.

Fatih karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Kadıköy'de Fenerbahçe taraftarının önüne çıkan eski Sarı-Lacivertli kaleci Volkan Demirel, Karagümrük teknik direktörü olarak açıklamalarda bulundu.

"Burada doğdum ve burada büyüdüm"

Volkan Demirel şunları söyledi: "Zor bir akşam idi benim adıma... Takımdaki arkadaşlarım çok iyi mücadele ettiler. Kazanmak isterdik. Bizim de üstün olduğumuz bölümler vardı. Fenerbahçe'nin de üstün olduğu bölümler vardı. Kazanmak isterdim. Ben Fenerbahçeliyim burası beni Volkan Demirel yapan yer. Burada doğdum ve burada büyüdüm."

"İnşallah Volkan sevgileri devam eder"

"Ama şuan Karagümrük teknik direktörüyüm. Olmaktan da mutluyum. Son maçımız kaldı. Onu en iyi şekilde kazanarak bir sonraki sezona en iyi şekilde hazırlanacağız. Fenerbahçe taraftarı beni her zaman destekledi. Tabii ki ara sıra performansım olarak memnun olmadıkları günler olmuştur. Ben de onları seviyorum. İnşallah Volkan sevgileri devam eder."

Senin için hazırladığımız haberler