Volkan Demirel, Galatasaray - Kasımpaşa maçını değerlendirdi

29.09.2024 - 00:33 | Son Güncellenme: 29.09.2024 - 00:53

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray evinde ağırladığı Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı ve sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Mücadeleyi Volkan Demirel yorumladı.

Volkan Demirel, Galatasaray - Kasımpaşa maçını değerlendirdi

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında evinde ağırladığı Kasımpaşa ile 3-3 beraber kaldı ve sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Mücadelenin ardından eski futbolcu ve teknik direktör Volkan Demirel, TV100 ekranlarında yorumlarda bulundu.

"Bu iki futbolcu yan yana oynamaz"

Okan Buruk'un oyuncu tercihini eleştiren Volkan Demirel: "Galatasaray, ilk yarı 3-0 öne geçti ama gollerini bireysel yeteneklerle buldu. İlk yarıda da oyun oynamadı. Galatasaray sahaya yanlış bir formasyon olan 4-4-2’yle çıktı. Eğer 4-4-2 oynuyorsan Kerem ile Sara yan yana oynamaz. İkisi de ne tam 6 ne tam 8. İkisi de mücadeleci orta saha değil.

Galatasaray'ı havaya girmiş gördüm

Fenerbahçe ve PAOK galibiyeti sonrasında Galatasaray’ı biraz hem teknik adam hem de oyuncular olarak havaya girmiş gibi gördüm. “Ben bu iki maçı kazandım. 5 puan farkımı attım. Şampiyon oldum” gibi bakıldı. Skor 3-0 ama oyun 3-0’ı göstermiyor.

Galatasaray'da oyun yok

Tac atışından Jakobs gönderiyor. Icardi mücadele ediyor dönüyor vuruyor. Oyun yok Galatasaray’da. Kimse böyle bir şey var demesin.

Mertens ve Barış Alper'den böyle verim alamazsınız

Mertens’i ve Barış Alper’i ikinci yarı oyuna atarsınız verim alamazsınız. Bu oyuncuları oynatacaksan baştan oynatacaksın. Icardi yerine Mertens’i, Sallai yerine Barış Alper’i oynatacaksın. O zaman bu maç bu noktaya gelmezdi. Bugün Okan Hoca’yı konuşmak lazım.

Belki Torreira olsa...

Bugün Torreira sahada olsa belki Galatasaray oyunu bu kadar vermeyecekti. İki tane orta sahayla çıkıyorsun ikisi de topla oynayan orta saha. Eğer maç 3-2 bitse ben yine konuşacaktım.

Doğru sistemi bozmak en büyük hatadır

İlk yarı da bir şey yapmadı Galatasaray. Galatasaray bugün bence kesinlikle iyi oynamadı sebebi de sahaya çıktığı dizilişti işte böyle olunca sonra toparlayamıyorsunuz. Doğru bir sistemi bozmak bence en büyük hatadır. Değişikliklerde bugün biraz sıkıntılıydı" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler