Volkan Demirel ceza alacak mı? Açıkladı!

12.02.2018 - 12:07 | Son Güncellenme: 12.02.2018 - 12:07

Volkan Demirel ceza alacak mı? Açıkladı!

Eski MHK Başkanı Bülent Yavuz, Radyospor'da yayınlanan Ceza Sahası programında Spor Toto Süper Lig'de oynanan 21. hafta karşılaşmalarını değerlendirdi. 

Yavuz, Başakşehir - Fenerbahçe maçındaki tartışmaları pozisyonları değerlendirirken; Volkan Demirel'in  müsabakalarda biraz daha saygılı olması gerektiğini ve ceza alması gerektiğini söyledi. 

Bülent Yavuz'un sözlerinden Ajansspor'un derledikleri:

Volkan Demirel ceza almalı!

Volkan Demirel biraz daha saygılı olmalı. Caner Erkin nasıl ceza almışsa, Volkan Demirel de ceza alamalı.  Caner yüzde yüz cezasını hak etmişti. Sahada kabadayılık yapamazsın. Hadi sıkıysa yolda gelsin küfür etsin. Milli takım ve kulüplerinde önemli başarı elde eden oyuncuların bu saygısızlığı yapmaması lazım. Caner Erkin'i çok severim, yetenekli bir arkadaşımız fakat Alem-i Cihan olsan bu saygısızlığı yapıyorsan gözümde bir hiçsin. 

Kabadayılıkla egemenlik geride kaldı

Ben hak eden cezasını almalı görüşünü savunuyorum. Bu tip kabadayılıklarla egemen olmak geride kaldı. Bu konuyla alakalı TFF ciddi önlemler aldı. Volkan ve Caner'in yaptığı çirkin hareketi kendi takımının taraftarı bile istemiyor. 

Arda Kardeşler'e övgü

Arda Kardeşler'e hayran kaldım. Göztepe - Osmanlıspor maçında harika bir performans sergiledi. Arda'nın kardeşi de Altınordu file bekçisi Erce Kardeşler Erce de bu hafta Çaykur Rizespor maçında harika kurtarışlar yaptı. 

Yeni Cüneyt Çakır'ları yetiştirmeye çalışan MHK Arda'yı mercek altına almalı. Arda Kardeşler bu formunu her hafta yansıtmalı. 

Yusuf Namoğlu hakkında flaş sözler

Ben bu işin hamuruyla yoğrulmuşum. Hakemin bakışından, yürüşüyüşünden bu işi anlarım. Arda Kardeşler hata yapmış olabilir fakat mükemmel bir maç yönetti. Bu camiada herkes herkesi iyi tanır. Yusuf Ağabey (Namoğlu) samimiyetle çalışıyor. Hataları var mı? Var, hataları olduğu zaman ben Radyospor'dan çıkar eleştiririm. Yusuf Ağabey (Namoğlu) hakem yetiştirmek için MHK Başkanı oldu, hayalleri ve idealleri var. 

Vagner Love'ın golü ofsayt

Mustafa Öğretmenoğlu'nu tebrik ediyorum, Kasımpaşa - Malatyaspor maçında hata yapmadı. Bülent Yıldırım Beşiktaş - Karabükspor maçını yönetti. Vagner Love'ın 3. golü net bir ofsayt burada yardımcının hatası söz konusu. 

Neto'nun pozisyonu penaltı mı?

Halil Umut Meler Başakşehir - Fenerbahçe maçını mükemmel yönetti. Halil Umut Meler'in kritik pozisyonları vardı. Neto'nun 62. dakikadaki pozisyondaki eli doğal konumdaydı. Pozisyon korner olacaktı. Yardımcı hakem, Halil Umut Meler'i yanılttı. Alper Potuk'un uzatma dakikalarındaki pozisyonu net bir penaltıydı. Bu pozisyonda görüş açısından dolayı penaltıyı veremedi. Halil Umut değil Pierluigi Collina gelse bu pozisyonda penaltı veremez.  

Ali Palabıyık'a tavsiye

Ali Palabıyık tekrardan hakemlik camiasına kazandırılmalı. Kayserispor - Sivasspor maçında net penaltıyı vermedi. Ali Palabıyık'a tavsiyem yardımcını soyunma odasında uyar. Sivasspor'un yıldız oyuncusu Robinho'yu da kutlamak gerek harika bir gol kaydetti. 

Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. 

 

Sadettin Saran'a teşekkür

Radyospor ülkemizde ve dünyada her yere sesimizi ulaştırıyor. Bu konuda bize güvenen ve inanan Sayın Sadettin Saran'a çok teşekkür ediyorum.

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler