Volkan Demirel'den Fenerbahçe Ve Hatayspor Açıklaması

07.07.2023 - 22:34 | Son Güncellenme: 07.07.2023 - 22:49

Son dakika haberleri: Süper Lig ekibi Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel, Fenerbahçe ve geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Volkan Demirel'den Fenerbahçe Ve Hatayspor Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde Hatay için yaptığı yardım çağrıları ile büyük yankı uyandıran Atakaş Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, TRT Spor için yeni açıklamalarda bulundu. 

“Transferlerimizin hepsini yerinde izledik”

Yeni açıklamalarında tüm ekibin Hatayspor için çok çalıştığını belirten teknik direktör Demirel, şimdiye kadar yapılan tüm transferlerin bir hikayesi olduğunu söyledi ve konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Hepsini gidip kendi yerinde izledik. Uzun çalışmalarımız sonunda karar verdik. Sağ olsun yöneticilerimiz de biz hangi transfere yöneldiysek onu düşündüler. En uygun olan transfer ve organizasyonu yapmaya çalışıyoruz. Yanlışlarımız olacaktır çünkü yanlış yapa yapa doğruyu bulursunuz. Ama ben yanlıştan çok doğru yapacağımızı düşünüyorum. Çünkü bir istek ve emek var. Bunların da karşılığını alacağımızı düşünüyorum.”

“Transferler için ödeme yapmamaya çalıştık”

Hatayspor’un yaptığı transferlere de değinen Volkan Demirel, ekibin yapılan transferler için ödeme yapmamaya çalıştığını şu sözlerle anlattı: “Hatay bu durumdayken nasıl bu transferleri yapıyorlar diyenler olabilir. Ama şu an gelen transferlere bir ödeme yapmadan buraya getirmeye çalıştık. Tamamen Hatay’ın durumundan ve benim oyuncularla birebir ilişkilerimle, düşüncelerimi anlattıktan sonra gerçekleşen transferler oldu.” 

İlgini Çekebilir
Hatayspor'dan orta sahaya takviye
Habere Git

“Hatay ve Hatayspor için…”

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel yaşanan deprem felaketinin ardından Hatay ve Hatayspor için elinden geleni yapacağının “Hatay için Hatayspor için her şeyi yapmayı kafama koydum.” diyerek belirtti.

“Fenerbahçe için adım geçti, geçmedi önemi yok”

Fenerbahçe teknik direktörlük için İsmail Kartal ile anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertli ekip Kartal ile anlaşmaya vardığını açıklamadan önce teknik direktörlük pozisyonu için eski Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’in de adı anıldı. Demirel konuşmasında Fenerbahçe’den teknik direktörlük teklifi alıp almadığını şu sözlerle açıkladı: “İsmail hocamı çok seviyorum. Fenerbahçe efsanelerinden. Hayırlı olsun. Geçmiş artık bitti. Benim adım geçti, geçmedi önemi yok. Fenerbahçe'nin bir hocası var.”

“Fenerbahçe benim evim”

Fenerbahçe’den teknik direktörlük teklifi alıp almadığı hakkındaki soruyu yanıtsız bırakan Demirel, Sarı-lacivertli ekip için her zaman hazır olduğunu şu sözlerle belirtti: “Ben ilk günden beri Hatay'ın yanında olmak istediğimi söyledim. Ayrıca 'Fenerbahçe benim evim. Bizi evimizden ne zaman çağırsalar hazırız.' da dedim. Ancak şu anda daha çok ihtiyacı olan taraf Hatay. Hatay için iyi şeyler yapmaya çalışacağım. Gelecek için elbette hedeflerim var fakat her şey doğru yer ve zamanda olmalı. Her zaman bir hedefiniz olmalı, hep daha yüksek çıtanız olmalı. Fakat şu an hedefim Hatayspor’u ayağa kaldırmak."

İlgini Çekebilir
Hatayspor İstanbul'da! Yeni sezon hazırlıkları başladı
Habere Git

“Arda, Türkiye’nin gururu”


Volkan Demirel bugün Real Madrid ile 6 yıllık bir sözleşmeye imza atan Arda Güler’le duyduğu gururu şu sözlerle ifade etti: “Bugün tüm Türkiye olarak çok mutlu olduk. Türkiye’nin gururu. Hep derim doğru zamanda doğru yerde diye. Arda için de doğru zaman ve doğru yerdir. Dualarımız, gözümüz, gönlümüz onunla.”

“Hatay için insani duygularla hareket edelim”

Hatayspor ve Hatay için her şeyi yapacağını belirten 41 yaşındaki teknik adam insanların ekip ve şehir halkı hakkındaki ifadelerinde dikkatli olmaları gerektiğini şu sözlerle belirtti: “Bu insanları yorumlarken dikkat edelim. Hatay'da yaşananlar var. Üzülüyoruz, insanlar üzülüyor. O yüzden biraz daha insani duygularla hareket edelim."

İlgini Çekebilir
Hatayspor'a İsveçli golcü!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler