Volkan Demirel, Fenerbahçe teknik direktörlüğüne göz kırptı

24.09.2024 - 11:06 | Son Güncellenme: 24.09.2024 - 11:17

Eski Fenerbahçe futbolcusu ve antrenörü Volkan Demirel, TV 100 ekranlarında yaptığı açıklamalarla Fenerbahçe teknik direktörlüğüne göz kırptı. Detaylar...

Volkan Demirel, Fenerbahçe teknik direktörlüğüne göz kırptı

AJANSSPOR - HABER

Volkan Demirel, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe'nin, sahasında Galatasaray'a 3-1 mağlup olduğu maçı TV 100 ekranlarında değerlendirdi. Demirel, olası bir Fenerbahçe teknik direktörlüğü hakkında açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe farklıdır"

Türk hocaların Süper Lig'de daha başarılı olmasına dikkat çeken Volkan Demirel, "Neden Türk hocaların başarılı olduğu bir Türkiye ligi var. Çünkü buraların mihenk taşları farklıdır. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin farklıdır. Bunları bilmeden ya da geçin Volkan Demirel'i herhangi bir kişinin orada bunu futbolcular dahil herkese anlatması lazım" dedi.

"Yaşamadan anlatan hikaye anlatıyordur"

Sözlerine devam eden Volkan Demirel, "Bu resimlerle, sosyal medyayla, eski maçlardaki görüntülerle anlatılmaz. Yaşamadan hiçbir şey anlatamazsınız. Yaşamadan hiçbir şeyi kimse anlatamaz. Yaşamadan anlatan hikaye anlatıyordur. Benim bakış açım böyle" şeklinde konuştu.

"Yeri ve zamanı geldiğinde..."

Volkan Demirel, "İnşallah yeri ve zamanı geldiğinde Fenerbahçe teknik direktörü olacağım ve Fenerbahçe'yi anlatacağım" diyerek sözlerini noktaladı.

Fenerbahçe'de 17 yıl

2002-2019 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen Volkan Demirel, gösterdiği performansla kulübün efsaneleri arasında gösterildi.

525 maç

Sarı-Lacivertli formayı 525 kez sırtına geçiren Demirel, bu maçların 199'unda kalesini gole kapatmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler