Volkan Demirel: Fenerbahçelileri mutlu etmeye çalışacağız

09.05.2018 - 18:37 | Son Güncellenme: 09.05.2018 - 18:37

Volkan Demirel, Fenerbahçe ile Akhisarspor arasındaki kupa finali öncesinde konuştu. Volkan, "Fenerbahçelileri mutlu etmeye çalışacağız" dedi.

Volkan Demirel'in basın toplantısındaki sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Böyle ortama geldiğinizde değerli olduğunuzu ve bazıları için anlamlı olduğunuzu anlıyorsunuz. Diyarbakır halkına teşekkür ediyorum. Umuyorum ki Türkiye'nin Kupası'nı Fenerbahçe olarak biz kaldırırız. Fenerbahçelileri mutlu etmeye çalışacağız.

Final maçıdır ve sonuçta bu maçın ardından kupa kaldıracaksınız. Yarın tamamen bir final maçı var ve diğer maçların bunları etkileyeceğini düşünmüyoruz. Hocam da yarın gerekli bilgileri verecektir. Yarın bizim kendi oyunumuz ve yapacaklarımız önemli diye düşünüyorum.

Şampiyonluk için ümidimiz tabii her zaman var. Ben son dakikalarda bu durumu hep yaşadım. Bakalım belki bu sefer tersi olur ve biz kazanırız. Bizim yapacağımız iki maçı kazanmak ve bakmak.

Beşiktaş maçı için Mete Hoca'ya da, "Sahaya çıkıp bu maçı bitirelim. Ben bundan daha fazla olayları gördüm" dedim. Biz sahada sonuçlanmasını isterdik ama artık geride kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler