Volkan Demirel: "Galatasaray 50 senede bir kazanır"

04.02.2021 - 20:54 | Son Güncellenme: 04.02.2021 - 21:05

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı konuk edeceği dev derbi öncesinde yardımcı antrenör Volkan Demirel, FB TV'ye özel açıklamalarda bulundu. Peki Volkan Demirel, derbi öncesi Galatasaray için ne dedi, geçen yıl 20 yıllık galibiyet serisinin sonlanması hakkında ne düşünüyor? İşte tüm detaylar...

Volkan Demirel: "Galatasaray 50 senede bir kazanır"

AJANSSPOR -HABER

Süper Lig'de heyecan tutuldu, gözler Fenerbahçe-Galatasaray derbisine çevrildi. 06 Şubat Cumartesi saat 19.00'da ezeli rakiplerin karşı karşıya geleceği müthiş mücadele öncesinde iki takım da hazırlıklarını sürdürüyor.

Dev derbi öncesi teknik kadroda bulunan Fenerbahçe'nin efsane futbolcuları arasında gösterilen Volkan Demirel, karşılaşma öncesi sarı lacivertli camiayı motive edici konuşmalarda bulundu.

"Yine bir seri yakalayacağız"

Fenerbahçe'nin yardımcı antrenörü Volkan Demirel, FB TV'ye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Hafta sonu Fenerbahçelilerin bayramı olacaktır. Geçen sene bir istisna oldu. Derbi galibiyetine bir sene ara verdik. 20 senede bir olur, belki 50 senede bir olur. Bundan sonra hiç olmayacak. Yine bir seri yakalayacağız. Dışarıdan 11 adam toplasak, onlar da toplasa, yine biz kazanırız. Türkiye'nin en büyük derbisi Fenerbahçe - Galatasaray maçlarıdır. Bunu dünya söylüyor.

"Beni ukala olarak tanırlar ama ukala değilimdir"

"Felipe Melo, bana iki penaltı attı. Birini ben kurtardım, birini dışarı attı. Melo'yu iyi analiz ettim. Elini havaya kaldırırsa, ayak içi sola vuruyor yerden, hareket yapmıyorsa düz vuruyor. O yüzden kurtardım ve güldüm.

Garry Rodrigues'in kaçırdığı bir pozisyonda top, topuğuma çarptı, "Şanslıyım" dedim. "Ben buradayım" demedim. Gazeteler farklı yazdı. Beni ukala olarak tanırlar ama ukala değilimdir. Çok duygusalımdır.

"Beşiktaş'tan teklif aldım"

Daha önce karşı takımlardan transfer teklifleri aldığını ifade eden Demirel "Beşiktaş'tan teklif aldım, istedikleri dönemler oldu. Ancak Fenerbahçe'ye hiçbir zaman rakip olmak istemedim. Fenerbahçe'ye karşı rakip olsam 'Ben oynamam' derdim." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler